Φοιτήτριες γράφουν σε επίμαχα σημεία του κορμιού τους το Πανεπιστήμιο τους (pics)

Gazzetta team
Φοιτήτριες γράφουν σε επίμαχα σημεία του κορμιού τους το Πανεπιστήμιο τους (pics)
Μια νέα τάση που εξελίσσεται σε viral μόδα έχει ξεκινήσει από κάποιες φοιτήτριες της Ιταλίας. Τι ακριβώς κάνουν; Ανεβάζουν στο διαδίκτυο το όνομα του Πανεπιστημίου στο οποίο σπουδάζουν έχοντας το γραμμένο στο στήθος ή στα οπίσθιά τους.

Οι Ιταλιδες φοιτήτριες γράφουν σε ποιο Πανεπιστήμιο φοιτούν στο γυμνό στήθος τους ή στα οπίσθιά τους και γεμίζουν τα κοινωνικά δίκτυα με τις φωτογραφίες δημιουργώντας μια νέα τάση η οποία προς το παρόν κινείται εγχώρια. Μέχρι στιγμής, εκατοντάδες φοιτήτριες γέμισαν το Twitter, το Instagram και το Facebook με τις αποκαλυπτικές τους φωτογραφίες χωρίς να φαίνεται βέβαια το πρόσωπό τους. Χρησιμοποιώντας το hashtag #escile, οι εικόνες από τα διάφορα μέρη του σώματος φαίνονται πάντα χωρίς το κεφάλι για να είναι σίγουρες ότι δεν θα αναγνωριστούν από κάποιον. Οι περισσότερες φοιτήτριες όπως φαίνεται προτιμούν να διατηρούν την ανωνυμία τους (ίσως και κάποιο ψευδώνυμο στο λογαριασμό τους) και να φαίνεται μόνο το αποκαλυπτικό μέρος του σώματός τους και σε ποιο Πανεπιστήμιο φοιτούν.

Μπορεί να είναι περισσότερες οι γυναίκες που συμμετέχουν στη νέα τάση ωστόσο έχουν συμμετάσχει και μερικοί άνδρες, λίγοι σε αριθμό. Παρά την αποδοκιμασία από άλλους φοιτητές που δεν συμμετέχουν στην τάση, αυτή γίνεται σιγά-σιγά viral και ανεβαίνουν όλο και περισσότερες φωτογραφίες. Αυτοί που είναι αντίθετοι στη νέα μόδα και επικρίνουν την μανία αυτή επισημαίνουν ότι οι φοιτητές είναι για το μυαλό τους και όχι για το σώμα τους και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Sun μερικοί φτάνουν στο άλλο άκρο και ανεβάζουν φωτογραφίες με γραμμένο το όνομα του Πανεπιστημίου τους στο μέτωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου δημοσιεύματος η νέα τάση ξεκίνησε από το Μιλάνο και εξαπλώθηκε και σε άλλα Πανεπιστήμια της χώρας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Όσο για το hashtag #escile και τι σημαίνει, πρόκειται σύμφωνα με τη Sun για την ιταλική συντομευμένη μορφή του «Esci le tette» που σημαίνει «Δείξε τα στήθη». Με την ταχύτητα που διαδίδονται όλες οι μόδες στο διαδίκτυο δεν είναι περίεργο αν θα δούμε σύντομα να συμβαίνει το ίδιο και σε άλλες χώρες.

fot02fot03fot04fot05fot06fot07

Πηγή: newsbeast.gr