Γεννηματά: Οι αγρότες έχουν δίκιο, όμως οι δρόμοι να μείνουν ανοιχτοί

Gazzetta team
Γεννηματά: Οι αγρότες έχουν δίκιο, όμως οι δρόμοι να μείνουν ανοιχτοί
Οι αγρότες έχουν δίκιο, ομως οι δρόμοι πρέπει να μείνουν ανοιχτοί, σημειώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με δυο αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει: «Οι αγρότες έχουν δίκιο και έχουν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Θέλουν να συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια, αλλά με το ασφαλιστικό της κυβέρνησης δεν μπορούν. Οι ρυθμίσεις που φέρνει η κυβέρνηση τούς εξοντώνουν. Καταδικάζουν την ελληνική περιφέρεια σε μαρασμό. Νέοι άνθρωποι, με καινοτόμες ιδέες που ξαναδίνουν ζωή στην ύπαιθρο καταστρέφονται. Μικρές και μεσαίες εκμεταλλεύσεις βγαίνουν εκτός παραγωγής. Όμως οι δρόμοι πρέπει να μείνουν ανοιχτοί. Το έχουν ανάγκη οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι εξαγωγείς, η ελληνική οικονομία. Πρέπει να σκεφτούμε την κρισιμότητα των στιγμών, πρέπει να σκεφτούμε όλοι, πάνω από όλα την Ελλάδα. Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση με διάλογο να βρει λύση. Λύση δεν είναι η συγγνώμη».

Σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις των ελευθέρων επαγγελματιών η κ. Γεννηματά αναφέρει: «Η κυβέρνηση εξαφανίζει κυριολεκτικά τους νέους επιστήμονες, τους ελεύθερους επαγγελματίες. Τους καταδικάζει σε ανεργία. Επιλέγει κάθε φορά ομάδες - στόχους, που θεωρεί ότι δεν αποτελούν εκλογική της πελατεία. Αν δεν υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας, εάν δεν υπάρξουν επενδύσεις, αν δεν υπάρξει ανάπτυξη στη χώρα και μεταρρυθμίσεις θα αναζητούν διαρκώς ποια θα είναι η επόμενη κοινωνική ομάδα που θα εξοντωθεί».

Πηγή: naftemporiki.gr