Οι αγρότες έκαναν τον Τσίπρα... τζιχαντιστή (vid)

Gazzetta team
Οι αγρότες έκαναν τον Τσίπρα... τζιχαντιστή (vid)
Στη θέση των σκληρών εκτελεστών Τσίπρας, Κατρούγκαλος και Αποστόλου, οι οποίοι και «αποκεφαλίζουν» τους άτυχους αγρότες με την πορτοκαλί στολή

Σε «τζιχαντιστή» μετέτρεψαν τον Αλέξη Τσίπρα οι αγρότες στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας οι οποίοι θέλησαν να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την πολιτική της κυβέρνησης με τον παρακάτω ακραίο τρόπο.

Η οργή των αγροτών για το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό φαίνεται ότι έχει ξεχειλίσει γι' αυτό και αποφάσισαν να παραλληλίσουν την κατάσταση που βιώνουν με τα δεινά που έρχονται αντιμέτωποι οι αιχμάλωτοι των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Στη θέση των σκληρών εκτελεστών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου οι οποίοι και «αποκεφαλίζουν» τους άτυχους αγρότες με την πορτοκαλί στολή.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews, το εν λόγω δρώμενο έγινε στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, όπου οι αγρότες είχαν αποκλείσει το μεσημέρι την κυκλοφορία για δύο ώρες.

Πηγή: protothema.gr