Spoilers: Η Άρια Σταρκ αποκάλυψε το… μέλλον του Τζόν Σνόου (vid)

Gazzetta team
Spoilers: Η Άρια Σταρκ αποκάλυψε το… μέλλον του Τζόν Σνόου (vid)
Σε μία αποκάλυψη που αφορά την 6η σεζόν του Game Of Throes και την τύχη του αγαπημένου πρωταγωνιστή των fun της σειράς, Τζόν Σνόου, προχώρησε η Mέισι Ουίλιαμς, η Άρια Σταρκ της σειράς.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισης της στο κόκκινο χαλί πριν την απονομή των London Film Critics’ Circle Awards η Ουίλιαμς ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως ο Τζον Σνόου επιστρέφει, σημείωσε όμως πως η επιστροφή του έρχεται με μία «μεγάλη ανατροπή».

Συγκεκριμένα η 18χρονη ηθοποιός είπε «Ένιωθα πολύ άσχημα γιατί μιλούσα με ανθρώπους και όλοι με ρώταγαν για τον Τζον Σνόου και την επιστροφή του στον επόμενο κύκλο και ήταν πραγματικά λυπηρό γιατί όλοι ήταν «Θα γυρίσει έτσι δεν είναι;». Υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή όσον αφορά τον Σνόου αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα είναι ζωντανός».

Η Ουίλιαμς λοιπόν επιβεβαίωσε δύο πράγματα με αυτή της την δήλωση. Πρώτον πως ο Τζον Σνόου θα επιστρέψει και δεύτερον πως δεν πρόκειται αυτό να γίνει, απλά και μόνο γιατί οι μαχαιριές που δέχτηκε δεν ήταν πολλές!

Το σήριαλ επιστρέφει στις 24 Απριλίου και μέχρι τότε μπορούμε απλά να συνεχίζουμε να μαντεύουμε ποια ακριβώς θα είναι η μοίρα του αγαπημένου μας Τζον.

Πηγή: koolnews.gr