Ανάγκασε τη γυναίκα του να βγει γυμνή στους δρόμους της Νέας Υόρκης (vid)

Gazzetta team
Ανάγκασε τη γυναίκα του να βγει γυμνή στους δρόμους της Νέας Υόρκης (vid)
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο που αναρτήθηκε πριν από μερικές ώρες στο Διαδίκτυο και στο οποίο απεικονίζεται μια γυναίκα να περπατά γυμνή στους δρόμους της Νέας Υόρκης με εντολή του... συζύγου της.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο σύζυγος της εικονιζόμενης γυναίκας ανάγκασε τη σύντροφό του να περπατήσει γυμνή στην πόλη για να την εξευτελίσει επειδή φέρεται να την «συνέλαβε» να στέλνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με άλλους άντρες.

Η γυναίκα αρχικά προσπαθεί να καλυφθεί με μια λευκή πετσέτα, ωστόσο, ο άντρας την απομακρύνει και εκείνη μένει γυμνή στην άκρη του δρόμου.

Στο βίντεο ο άντρας ακούγεται να φωνάζει στα ισπανικά: «Είναι πόρνη. Έστελνε μηνύματα με επτά άντρες».

«Βγάλε την πετσέτα. Πρέπει να συνεργαστείς. Δείξε αυτό που είσαι, τόσο όμορη και υπέροχη. Πες κάτι στην κάμερα, πες γιατί το κάνεις αυτό. Ήθελα να κάνω οικογένεια μαζί σου, αλλά στο ενδιάμεσο εσύ μιλούσες με άλλους άντρες», είπε στη συνέχεια, απευθυνόμενος στη σύζυγό του.

«Αλλά δεν έκανα σεξ μαζί τους», απαντά η γυναίκα, μια δήλωση που εξόργισε ακόμη περισσότερο τον σύζυγο.

«Δεν έκανες σεξ! Συζητούσες, όμως, μαζί τους για φιλιά, για αγάπη, τους έλεγες "μωρό" μου και τους έστελνε φωτογραφίες», είπε φανερά εκνευρισμένος, ενώ παρά τις εκκλήσεις της γυναίκας του, ο άντρας δεν της έδωσε πίσω την πετσέτα της και εκείνη φαίνεται ότι αναγκάστηκε να γυρίσει στο σπίτι της ολόγυμνη...

Πηγή: protothema.gr