Κολομβιανή αστυνομικός έσωσε εγκαταλελειμμένο μωρό θηλάζοντάς το

Gazzetta team
Κολομβιανή αστυνομικός έσωσε εγκαταλελειμμένο μωρό θηλάζοντάς το
Μία αστυνομικός από την Κολομβία έσωσε την ζωή ενός μωρού που είχε εγκαταλειφθεί στην μέση ενός χωραφιού ταΐζοντάς το από το στήθος της και σώζοντάς το από υποσιτισμό και υποθερμία.

«Είχα πάει να μαζέψω πορτοκάλια και άκουσα έναν θόρυβο. Νόμιζα πως ήταν κάποιο γατάκι. Πλησίασα και είδα ότι μέσα σε πανιά ήταν τυλιγμένο ένα κοριτσάκι» είπε η Εντινόρα Χιμένεθ η γυναίκα που βρήκε το νεογέννητο με τον ομφάλιο λώρο του και ειδοποίησε τις αρχές στην Κοινότητα Valle del Cauda, σύμφωνα με τον ραδιοσταθμό Caracol της Κολομβίας. Όσο περίμενε τις υγειονομικές αρχές να φθάσουν η αστυνομικός Λουίζα Φερνάντα Ουρέα που είναι και μητέρα αποφάσισε να ταΐσει το μωρό : «Επειδή είμαι μητέρα που θηλάζω ξέρω τις ανάγκες που είχε το μωράκι και τη δύναμη που του δίνει το γάλα» δήλωσε η Ουρέα. Σύμφωνα με τους γιατρούς το μωράκι θα μπορούσε να χει καταλήξει από την υποθερμία και τον υποσιτισμό.

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλή και οι αρχές αναζητούν μία οικογένεια για να το υιοθετήσει. Οι αρχές αναζητούν την μητέρα που το εγκατέλειψε η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την βαριά κατηγορία της απόπειρας φόνου.

Πηγή: koolnews.gr