ΗΠΑ: Ενας 17χρονος «ο πιο ηλίθιος εγκληματίας της χρονιάς»;

Gazzetta team
ΗΠΑ: Ενας 17χρονος «ο πιο ηλίθιος εγκληματίας της χρονιάς»;
«Αν καταφέρει να ξεπεράσει τις υπόλοιπες 340 περίπου ημέρες του 2016, αναδεικνύεται σίγουρα στον πιο ηλίθιο εγκληματία της χρονιάς», ανέφερε η αστυνομία της Πενσιλβάνια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 3 Ιανουαρίου ο Χέις εισέβαλε στο σπίτι του θύματος από το παράθυρο ενώ εκείνο κοιμόταν και το ξύπνησε υπό την απειλή του όπλου.

Όταν η γυναίκα του είπε ότι δεν έχει καθόλου μετρητά για να του δώσει, εκείνος την έβαλε στο αυτοκίνητο και πήγαν στο πλησιέστερο ΑΤΜ. Σύμφωνα με το θύμα, της ζήτησε να βγάλει 2.000$, ωστόσο το ΑΤΜ επέτρεπε την ανάληψη μόνο 460$.

Στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι του θύματος όπου ο ένοπλος Χέις κράτησε τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της για μία ακόμη ώρα στην κουζίνα δίνοντάς τους ραντεβού για την επόμενη ημέρα σε ένα χώρο πάρκινγκ προκειμένου το ηλικιωμένο ζευγάρι να του παραδώσει 1.500$.

«Δεν θα πιστεύαμε ποτέ ότι ένας ληστής θα εμφανιζόταν σε προγραμματισμένη συνάντηση. Κι όμως, έμελλε να το δούμε κι αυτό», λέει ο αξιωματούχος της αστυνομίας.

Ο Χέις όχι μόνο εμφανίστηκε αλλά φορούσε και ακριβώς τα ίδια ρούχα που είχαν δώσει στην περιγραφή τους στην αστυνομία οι δύο ηλικιωμένοι. Δυστυχώς για εκείνον, στο ραντεβού δεν εμφανίστηκαν τα θύματά του αλλά η αστυνομία.

Επάνω του είχε 363 δολάρια καθώς και ένα ρολόι που είχε κλέψει από το ζευγάρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Χέις, ο οποίος αντιμετωπίζει τώρα 11 κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες εκείνες της ληστείας και της απαγωγής, είχε πολλές φορές απειλήσει ότι θα σκοτώσει το ζευγάρι.

Πηγή: ethnos.gr