Ηλίας Ψινάκης: Ξεκίνησε το καθάρισμα στο γήπεδο του Μαραθώνα

Gazzetta team
Ηλίας Ψινάκης: Ξεκίνησε το καθάρισμα στο γήπεδο του Μαραθώνα
Ο Ηλίας Ψινάκης, έπιασε τη σφουγγαρίστρα και ξεκίνησε τις ετοιμασίες για τα εγκαίνια του πρώτου κλειστού γηπέδου, που θα αποκτήσει το Σάββατο ο Μαραθώνας.

Ο δήμαρχος, ετοιμάζει εγκαίνια μετά μουσικής, καθώς προσκεκλημένος είναι ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος θα «ντύσει» με τα τραγούδια του τα λαμπερά εγκαίνια. Ο Ηλίας Ψινάκης, πριν από λίγο «ανέβασε» φωτογραφία του στο Instagram, κρατώντας τη σφουγγαρίστρα και γράφοντας στη λεζάντα:

«Ρίξαμε το τελευταίο σφουγγάρισμα και κάναμε "λουστρίνι"το πρώτο κλειστό γήπεδο που θα αποκτήσει ο Μαραθωνας το Σάββατο 16 Ιαν στις 19.00. Σας περιμενουμε όλους φιλοι μου να κόψουμε κορδέλα,και να απολαύσουμε τον Στέλιο Διονυσιου που προσφέρθηκε να μας χαρίσει το ταλέντο του στα εγκαίνια. Αυτο θα ήταν αδύνατον να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της Τράπεζας Πειραιως και της ΔΕΔΔΗΕ!!!
Θα ήμουν τεράστιο γαϊδούρι αν ξέχνουσα να ευχαριστησω προσωπικά τον Προεδρο Κο Σάλλα τον Αντιπρόεδρο Κο Λεκκακο και όλους τους συνεργάτες τους στην Πειραιως που ασχολήθηκαν με αυτο το project.Οπως επισης τον Προεδρο και CEO της ΔΕΔΔΗΕ Καθηγητή Ν.Χατζηαργηριου γιατι χωρίς την άμεση παρέμβαση του τα εγκαίνια θα τα κάναμε με κεριά...!!!».

Πηγή protothema.gr