ΗΠΑ: Ο ράπερ Snoop Dogg τα βάζει με τον Bill Gates σε άπταιστα... γαλλικά

Gazzetta team
ΗΠΑ: Ο ράπερ Snoop Dogg τα βάζει με τον Bill Gates σε άπταιστα... γαλλικά
«Τί στο διάβολο κάνεις Bill Gates;» έγραψε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram o γνωστός για την αθυροστομία του ραπερ Snoon Dogg ο οποίος τα έβαλε με την Microsoft γιατί δεν μπορούσε να παίξει τα παιχνίδια του στο XBox Live

Mε την βιομηχανία των παιχνδιών να είναι μία από τις μεγαλύτερες μπίζνες στην Αμερική (αλλά και σε όλο τον κόσμο) κάθε μικρό λάθος κοστίζει εκατομμύρια. Ιδίως όταν αυτό το λάθος έρχεται στην επιφάνεια από τον ράπερ Snoop Dogg o οποίος καλύτερα να μην σε πιάσει στο στόμα του. Κάτι που έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση, όταν ο φανατικός gamer Snoop Dogg δεν μπορούσε να παίξει τα παιχνίδια του στο XBox Live (την διαδικτυακή εκδοχή των παιχνιδιών της κονσόλας της Microsoft).

Όπως φαίνεται από το μήνυμα που ανέρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο γνωστός ράπερ τα πήρε κυριολεκτικά στο κρανίο, χρησιμοποιώντας φράσεις που εμπίπτουν στους νόμους της λογοκρισίας για να τους μεταφράσουμε στην γλώσσα μας. Οι αγγλομαθείς μπορούν να τον ακούσουν στο βίντεο που παραθέτουμε, όπου η γνωστή f-word είναι μονίμως στα χείλη του Snoop.

Για τους τύπους σημειώνουμε σε ελεύθερη ελληνική μετάφραση το μήνυμα: «Ένα μήνυμα στο XBox One, στην Microsoft ή σε όποιον «μπίπ». Οι «μπιπ» σέρβερς σας είναι «μπιπ» άχρηστοι. Θα με αναγκάσετε όλοι σας να πάω στο Playstation αν δεν καταφέρετε να φτιάξετε όλα αυτά τα «μπίπ». Είναι πια τόσο δύσκολο για κάποιον να παίξει online;» διερωτάται μετά τα γαλλικά του ο Snoop Dogg.

Kαι καταλήγει στο μήνυμά του με την πιο σκληρή φράση: «Τι στο διάβολο κάνεις Bill Gates. Φτιάξε το «μπιπ» σου, άνθρωπέ μου».

Το μήνυμα του Snoop Doggo, λόγω και της δημοφιλίας του έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο φέρνοντας σε εξαιρετικά δυσχερή θέση την Microsoft σε ότι αφορά την απήχηση που μπορεί να έχει αυτή η παρουσία στις πωλήσεις του ΧΒox. Αν και αντίστοιχα προβλήματα αντιμετώπισε και το Playstation με τους σέρβερ του την προηγούμενη εβδομάδα, το κακό που μπορεί να κάνει ένα μήνυμα όπως του Snoop Dogg είναι πολύ μεγάλο. Ιδίως αν σκεφτούμε πόσο πολλά είναι τα χρήματα που διακυβεύονται και τα μεγάλα παγκόσμια συμφέροντα που κρύβονται πίσω από μερικές όχι και τόσο αθώες δηλώσεις...

Πηγή protothema.gr