Γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο τρεις γυναίκες στην Κίνα (vid)

Gazzetta team
Γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο τρεις γυναίκες στην Κίνα (vid)
Ένα φορτηγό παρασέρνει τρεις γυναίκες που βρίσκονται πάνω σε ένα μηχανάκι σε διασταύρωση πεζών χωρίς ωστόσο να προκαλέσει τίποτε περισσότερο από τον ελαφρύ τραυματισμό (και την... τρομάρα της ζωής τους)

Ένα ακόμα από τα συνήθη περιστατικά καθημερινής τρέλας στην Κίνα, όπου η εκρηκτική αύξηση των αυτοκινήτων (και πάσης φύσεως οχημάτων) δεν έχει όπως φαίνεται και την αντίστοιχη άνοδο στο επίπεδο των οδηγών και της συμπεριφοράς τους στον δρόμο.

Στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας βλέπουμε ένα μικρό σκουτεράκι με τρεις γυναίκες επιβάτιδες, να αποφασίζει να διασχίσει κάθετα μία διάβαση πεζών (σας θυμίζει και λίγο Ελλάδα; δεν έχετε άδικο...). Για κακή τους τύχη στην ίδια διάβαση έχει σταματήσει και ένα μεγάλο φορτηγό, το οποίο καθώς ανάβει το φανάρι ξεκινά.

Όμως το μηχανάκι με τις τρεις γυναίκες βρίσκεται στο χειρότερο σημείο (το λεγόμενο και «τυφλό σημείο» των φορτηγών) στην χειρότερη ώρα. Και ο οδηγός του μεγάλου τράκτορα, χωρίς να τις αντιληφθεί -όπως είναι φυσικό- παρασέρνει το μηχανάκι. Παρ' όλα αυτά οι τρεις γυναίκες προλαβαίνουν να πηδήξουν πριν τις παρασύρει και αυτές μαζί με το δίκυκλο κάτω από τις ρόδες του.

Όπως βλέπουμε από την εξέλιξη του περιστατικού, και οι τρεις γυναίκες είναι σώες και σηκώνονται άμεσα από την άσφαλτο, δείγμα ότι δεν έχουν παρά μικρούς τραυματισμούς. Το μηχανάκι καταστράφηκε εντελώς ενώ ο οδηγός του φορτηγού έχει όλα τα δίκια του κόσμου να ζητήσει και τα ρέστα. Για την ιστορία το περιστατικό έγινε στην πόλη Beiliu στην νότια Κίνα και σίγουρα θα μπει στην μακρά λίστα των παράξενων και επικίνδυνων των κινέζικων δρόμων (μέχρι το... επόμενο).


Πηγή: protothema.gr