Πατέρας πέθανε στα σκαλιά της δολοφονημένης κόρης του στην Φλωρεντία

Gazzetta team
Πατέρας πέθανε στα σκαλιά της δολοφονημένης κόρης του στην Φλωρεντία
Ο φόνος της Αμερικανίδας Ashle Olsen εξελίχθηκε σε μία πραγματική τραγωδία όταν ο πατέρας της ο οποίος είχε φθάσει από την Αμερική για να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του θύματος προδόθηκε από την καρδιά του και έπεσε νεκρός στα σκαλιά που έμενε η δολοφονημένη κόρη του.

Η οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε σε ένα διαμέρισμα στην Φλορεντία, όπου η νεαρή Αμερικανίδα βρήκε τραγικό θάνατο από στραγγαλισμό, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας. Στους υπόπτους δεν συμπεριλαμβάνεται πάντως ο φίλος της ο οποίος την βρήκε στο δωμάτιό της, καθώς είχε άλλοθι. Πάντως ο εισαγγελέας δήλωσε ότι χρειάζονται ακόμα περισσότερες έρευνες για να βρεθεί η αιτία του θανάτου, ενώ ερευνάται και το ενδεχόμενο για το αν είχε βιαστεί πριν ή και μετά τον θάνατό της.

Το διαμέρισμά της είχε βρεθεί σε ένα απόλυτο χάος, με όλα τα αντικείμενα σπασμένα και πεταγμένα στο πάτωμα. Η ίδια είχε βρεθεί φορώντας μόνο τις κάλτσες της. Η αστυνομία δεν έχει ακόμα στα χέρια της κάποιους υπόπτους. Οι φίλοι της δηλώνουν ότι ο φόνος μοιάζει ακατανόητος, καθώς η κοπέλα ήταν μια πολύ ευγενική και φιλική παρουσία, που όλοι την αγαπούσαν στην κοινότητα των Αμερικανών στην Φλωρεντία.

Η αστυνομία βρήκε ένα σουτιέν σε ένα ποδήλατο κοντά στο διαμέρισμά της αλλά δεν το συνδέουν με τον φόνο. Η ίδια την βραδιά του εγκλήματος ήταν σε ένα κλαμπ, όπου έμεινε μετά την αποχώρηση των φίλων της αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Οι αρχές ερευνούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο διαμέρισμα της Όλσεν, όμως ακόμα παραμένει μυστήριο ποιός σκότωσε την όμορφη νεαρή γυναίκα και παρέσυρε στον θάνατο και τον άτυχο πατέρα της.

Πηγή: protothema.gr