Ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις Γρηγοράκου

Gazzetta team
Ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις Γρηγοράκου
«Φωτιές» άναψε στην Χαριλάου Τρικούπη ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τη δήλωσή του ότι μπορεί και να συμπορευτούν με τον Κυριάκο δικοί τους βουλευτές.

«Ρήγμα» στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Λεωνίδας Γρηγοράκος έσπευσε το πρωί να διαφοροποιηθεί από τις δηλώσεις Γεννηματά.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ορισμένοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης βλέπουν με καλό μάτι την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.

Να δώσει εξηγήσεις στο κόμμα αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε τον καλεί ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, καλεί τον βουλευτή να δώσει εξηγήσεις, κατόπιν αιτήματος της προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά.

Νωρίτερα το πρωί ο κ. Γρηγοράκος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στελέχη ή ακόμα και εν ενέργεια βουλευτές της Δημοκρατική Συμπαράταξης να πορευτούν με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κύριος Γρηγοράκος μάλιστα, χαρακτήρισε τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως πολύ καλό πολιτικό, ενώ, μιλώντας στον Σκάι, εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί σύντομα πρώτο κόμμα δημοσκοπικά.

Για τον εαυτό του, είπε ότι αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αλλάξει και δεν δώσει το στίγμα της, μελετά το ενδεχόμενο να μην κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Πηγή: protothema.gr