Τηλεφώνημα για βόμβα οδήγησε σε αναβολή την συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΛΠ

Gazzetta team
Τηλεφώνημα για βόμβα οδήγησε σε αναβολή την συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΛΠ
Ο χώρος εκκενώθηκε, αλλά μετά από πολύωρη έρευνα δεν βρέθηκε κάποιο ύποπτο αντικείμενο, παρ' όλα αυτά η καθυστέρηση που είχε σημειωθεί οδήγησε στην αναβολή της συνεδρίασης

Tην Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί τελικά, η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, με θέμα τη νέα σύμβαση παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και του ΟΛΠ, καθώς απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας προκάλεσε αναστάτωση και καθυστέρηση της έναρξης της σημερινής συνεδρίασης.

Ο χώρος εκκενώθηκε, αλλά μετά από πολύωρη έρευνα δεν βρέθηκε κάποιο ύποπτο αντικείμενο.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μπήκαν στη συνέχεια στην αίθουσα για να συνεδριάσουν, αλλά μετά την αναστάτωση που είχε προκληθεί, δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν ο εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ και ο δήμαρχος Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη του ΔΣ του Οργανισμού εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο με τον οποίο έγινε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η διαβούλευση για το θέμα της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού.
Επίσης, συνεργάτες του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δήλωσαν: «Είναι θλιβερό και ανησυχητικό το γεγονός, ότι το ΔΣ του ΟΛΠ επιχειρήθηκε να εμποδιστεί, από ένα απειλητικό ανώνυμο τηλεφώνημα, να επιτελέσει το νόμιμο θεσμικό του ρόλο».

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί το άνοιγμα των δεσμευτικών προσφορών για τον ΟΛΠ από το ΤΑΙΠΕΔ.

Πηγή: protothema.gr