Μεϊμαράκης: Τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» (pics)

Gazzetta team
Μεϊμαράκης: Τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» (pics)
«Ψυχρά» συγχαρητήρια από τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ - Δεν θα κάνει δηλώσεις ο ηττημένος των εκλογών της «γαλάζιας» παράταξης.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως ανακοίνωσε επισήμως το γραφείο του κ. Μεϊμαράκη.

Με καταμετρημένο το 75% των ψήφων, ο κ. Μητσοτάκης παίρνει 51,6%, έναντι 48,4% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.


Όπως έγινε γνωστό από τον κύκλο των συνεργατών του, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν θα εμφανιστεί ζωντανά ενώπιον των δημοσιογράφων, των τηλεοπτικών συνεργείων κ.λπ.


Στο αρχηγείο του κ. Μεϊμαράκη επικρατεί, όπως είναι φυσικό, κατήφεια και προβληματισμός, για το πώς συντελέστηκε η ανατροπή εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Στο αρχηγείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είχαν συναθροιστεί από το κλείσιμο της κάλπης και μετά, περίπου από τις 19:00 της Κυριακής πολλοί από τους πολιτικούς και βουλευτές που υποστήριξαν την υποψηφιότητά του όπως οι κ.κ. Νικήτας Κακλαμάνης, Θανάσης Μπούρας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Κώστας Μίχαλος, Γιώργος Βλάχος, Βασίλης Οικονόμου, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Σοφία Βούλτεψη, Γιάννης Βρούτσης, Φάνη-Πάλλη Πετραλιά, Σπύρος Ταλιαδούρος κ.α.


Πηγή: protothema.gr