Καββαδία: Το Ασφαλιστικό θα περάσει από τη Βουλή

Gazzetta team
Καββαδία: Το Ασφαλιστικό θα περάσει από τη Βουλή
Την πεποίθηση ότι η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού «θα περάσει από τη Βουλή» διατυπώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, η οποία παραδέχεται ότι η πρόταση της κυβέρνησης εμπεριέχει και δύσκολα σημεία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη kontranews, «δεν ισχυρίζομαι ότι η πρόταση αυτή δεν εμπεριέχει δύσκολα σημεία, αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, είναι η πλέον εφαρμόσιμη».

Στο ίδιο μήκος κύματος, υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο, προκειμένου η ασφαλιστική μεταρρύθμιση να μην οδηγήσει σε διατάραξη των κοινωνικών συμμαχιών και της πολιτικής ηγεμονίας του ΣΥΡΙΖΑ και, συνεπώς, πιστεύω ότι θα περάσει από τη Βουλή».

Η βουλευτής της Β’ Αθήνας, χαρακτηρίζει «ευχολόγια» και σενάρια διαφόρων κύκλων τα όσα ακούγονται περί Οικουμενικής κυβέρνησης ή ανασχηματισμού.

Μιλώντας τέλος, για το κρίσιμο θέμα της απομείωσης του Χρέους, αφήνει αιχμές, πως «κάποιοι το προσπερνούν για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, για να είναι αρεστοί στο εθνικό τους ακροατήριο».

Πηγή: iefimerida.gr