Ο Τζεμπ Μπους μιλάει για τον εθισμό της κόρης του στα ναρκωτικά (pics)

Gazzetta team
Ο Τζεμπ Μπους μιλάει για τον εθισμό της κόρης του στα ναρκωτικά (pics)
Ο Τζεμπ Μπους, αδερφός του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους του νεότερου, και γιος του επίσης πρώην Προέδρου, Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, αποκαλύπτει μέσα από ανάρτηση του στο διαδίκτυο το προσωπικό και οικογενειακό του δράμα, αυτό του εθισμού της κόρης του στις ναρκωτικές ουσίες.

Όπως έγραψε ο ίδιος χθες στο ιστολόγιο του «Ως πατέρας έχω νιώσει το ράγισμα της καρδιάς που προκαλεί η τοξικομανία σε ολόκληρη την οικογένεια. Η κόρη μου Νοελ έχει υποφέρει από αυτόν της τον εθισμό. Εγώ και η μητέρα της, όπως και τόσοι άλλοι γονείς που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις, έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ από αυτό».
«Δεν περίμενα ποτέ να δω την μονάκριβη μου κόρη να καταλήγει στην φυλακή» αποκαλύπτει «Δεν ήταν εύκολο και το γεγονός ότι έλαβε τέτοια δημοσιότητα καθώς εκείνη την εποχή ήμουν Κυβερνήτης της Φλόριντα, δεν βοήθησε την Νόελ να ξεπεράσει το πρόβλημα της. Και εκείνη και εμείς ως γονείς της, περάσαμε μέσα από την κόλαση», προσθέτει.


Ο Αμερικάνος πολιτικός δίνει παράλληλα συμβουλές στους γονείς που βρίσκονται σε ανάλογη με αυτόν κατάσταση συστήνοντας τους ότι, «πρέπει να τα αγαπάτε (τα παιδια σας) και να τους το δείχνετε αλλά να κάνετε και ξεκάθαρο ότι δεν θα υποβοηθάτε την συμπεριφορά τους αυτή που τους προκαλεί τόσα προβλήματα».


Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, σε άλλο σημείο της ανάρτησης του, ενημερώνει τους αναγνώστες του οτι η κόρη του είναι πια απελευθερωμένη από τον εθισμό της, «Είναι καθαρή από ναρκωτικά» γράφει με περηφάνια ο πατέρας της, τονίζοντας ότι συμπλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα αποτοξίνωσης που της έθεσε ως όρο το δικαστήριο που εξέδωσε την απόφαση σχετικά με το αδίκημα της κατοχής και χρήσης μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων.
Ο Τζεμπ Μπους προτείνει με την ευκαιρία της δημόσιας προσωπικής εξομολόγησης του, μια σειρά από μέτρα που η Πολιτεία και οι κυβερνήσεις πρέπει να λαμβάνουν για να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των ναρκωτικών.


Όπως αναλυτικά περιγράφει θα πρέπει να υπάρχουν παρεμβάσεις και δράσεις στον τομέα της πρόληψης, στην ενίσχυση της ποινικής δικαιοσύνης, στους αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορα και στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών θεραπείας και απεξάρτησης, καταλήγοντας ότι το πρόβλημα αυτό μπορεί να πλήξει όλες τις αμερικάνικες οικογένειες ανεξαρτήτως τάξης, οικονομικής κατάστασης, φυλής, μορφωτικού επιπέδου κτλ.



Πηγή: iefimerida.gr