Κάηκε ολοσχερώς η θαλαμηγός του πρώην προέδρου της Γαλατασαράι (vid & pics)

Gazzetta team
Κάηκε ολοσχερώς η θαλαμηγός του πρώην προέδρου της Γαλατασαράι (vid & pics)
Παρανάλωμα του πυρός έγινε, κάτω από αδιευκρίνιστες, ακόμη συνθήκες η πολυτελής θαλαμηγός Barbie, που ανήκει στον Τούρκο επιχειρηματία, και πρώην πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Γαλατασαράι Ουνάλ Αϊσάλ, που είναι παντρεμένος με την Ελληνίδα Φανή Γραμματικόγιαννη.

Στο σκάφος, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο σε μαρίνα της Μαρμαρίδας στην Τουρκία, ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.

Με την 52 μέτρων θαλαμηγό αξίας 25 εκατομμυρίων ευρώ ο Ουνάλ Αισάλ και η σύζυγός του Φανή επισκέπτονταν κάθε χρόνο τα ελληνικά νησιά δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στη Μύκονο.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας από τους πλουσιότερους στη γειτονική χώρα δρατσηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας, των ξενοδοχείων και του real estate. Ο όμιλός του έχει κατασκευάσει πέντε ενεργειακές μονάδες στο Ιράν, ενώ κατέχει και το μεγαλύτερο σε ανεμογεννήτριες πάρκο στη Βουλγαρία.

Διαθέτει μετοχές σε πετρελαϊκές και εταιρείες φυσικού αερίου, ενώ δραστηριοποιείται επίσης σε μονάδες καύσης βιομάζας σε Τουρκία και Ρουμανία.

Με την Ελληνίδα Φανή Γραμματικογιάννη γνωρίστηκαν το 2006 στην Ελλάδα όταν εκείνος μαζί με φίλους του Ελβετούς και Τούρκους επιχειρηματίες βρίσκονταν με θαλαμηγό ανοιχτά της Βουλιαγμένης. Σε μια άλλη θαλαμηγό βρισκόταν η Φανή μαζί με φίλους της. Κάποια στιγμή τα δυο super yachts αγκυροβόλησαν πλάι πλάι και η ματιά του Ουνάλ συνάντησε εκείνη της Φανής.

Ως γνήσιο αρσενικό και λάτρης του ωραίου φύλου, ο Ουνάλ δε δίστασε να ζητήσει από τη Φανή να δειπνήσουν και εκείνη δέχτηκε.

Το ζευγάρι μετά από αρκετές συναντήσεις σε Ελλάδα και Τουρκία, επισημοποίησε το δεσμό του, ενώ το 2009 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο Μανχάταν. Τρία χρόνια μετά το γάμο τους, απέκτησαν μια κόρη.


Ο Τούρκος μεγιστάνας με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη

Πριν από λίγους μήνες, φήμες για χωρισμό διαψεύστηκαν, με εξώδικα από τη Φανή, η οποία, όπως έχει πει σε φίλους και συγγενείς, στο πρόσωπο του Ουνάλ, βρήκε το άλλο της μισό, παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει.

Η θαλαμηγός Barbie ναυπηγήθηκε το 2008 ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 14 άτομα και έχει και δέκα άτομα πλήρωμα. Είναι εξοπλισμένη με τζακούζι, αίθουσα κινηματογράφου, ενώ διαθέτει τζετ σκι και άλλα μηχανήματα για θαλάσσια σπορ.

Πηγή: protothema.gr