Εταιρεία αναλαμβάνει την ανάσταση νεκρών!

Gazzetta team
Εταιρεία αναλαμβάνει την ανάσταση νεκρών!
Άραγε, ποιος θέλει να ζήσει για πάντα; Αν εκεί έξω υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, τότε μια νέα εταιρεία σκοπεύει να το κάνει αυτό πραγματικότητα στο κοντινό μέλλον.

Η Humai (από τις λέξεις Human Resurrection Through Artificial Intelligence-Ανθρώπινη Ανάσταση Μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης), αναζητά μέσω της τεχνολογίας τον τρόπο για να επεκτείνει τα χρόνια ζωής με απόλυτο στόχο την ανάσταση νεκρών.

Η εταιρεία έχει βάση το Λος Άντζελες και ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Josh Bocanegra, ο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη και τη νανοτεχνολογία για να σας κρατήσει για πάντα ζωντανούς, μεταφυτεύοντας τον εγκέφαλό σας σε ένα τεχνητό σώμα μετά το θάνατό σας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα της Humai, η τεχνητή νοημοσύνη θα χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε τα συνθετικά όργανα να μπορούν να «λειτουργούν αυτόνομα». Αν και δεν δίνονται περαιτέρω πληροφορίες, ο Bocanegra ισχυρίζεται ότι η όλη διαδικασία θα είναι έτοιμη σε λιγότερο από 30 χρόνια.

tirrt1
Ο Josh Bocanegra

Όπως υποστηρίζουν, ο εγκέφαλος θα ψύχεται πριν νεκρωθεί κλινικά μετά τον θάνατο, και στη συνέχεια, όταν η τεχνολογία θα το επιτρέπει- δηλαδή σε περίπου 30χρόνια-, θα μεταφυτεύεται σε ένα άλλο τεχνητό σώμα. Πάντως πολλοί είναι οι ειδικοί που υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο.tirrt2

Πηγή: newsbeast.gr