Telegraph: Τα 10 καλύτερα παραθαλάσσια ξενοδοχεία στην Ελλάδα (pics)

Gazzetta team
Telegraph: Τα 10 καλύτερα παραθαλάσσια ξενοδοχεία στην Ελλάδα (pics)
Τις προτάσεις των ειδικών συντακτών της με τα 10 καλύτερα μέρη διαμονής για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2016 παρουσίασε στους αναγνώστες της η εφημερίδα «Telegraph».

1) «Sorta Apartments», Κρήτη


Το ξενοδοχείο των 7 μόλις διαμερισμάτων βρίσκεται στην γνωστή παραλία «Ιγκουάνα» των Χανίων.

2) «Atrium Palace., Ρόδος


Το 5άστερο ξενοδοχείο με τις εγκαταστάσεις spa και τις πολυτελείς βίλες βρίσκεται στην φημισμένη παραλία «Κάλαθος», στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού.

3) «Vatera Beach Hotel, Λέσβος


Όπως προδίδει και το όνομα του, το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται στην μεγαλύτερη παραλία του νησιού, μήκους 7χλμ, τα «Βατερά».

4) «Νταμούχαρη», Πήλιο


Στην βοτσαλωτή παραλία του, Νταμουχάρη, η οποία προβλήθηκε και στην γνωστή ταινία Mamma Mia, βρίσκεται το επόμενο ξενοδοχείο, στην βορειοανατολική ακτή του Πηλίου.

5) «Μαντώ», Σκόπελος


Κοντά σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Σκοπέλου, με άμμο και πεύκα, το Βελανιό, βρίσκεται ο ξενώνας «Μαντώ», που έχει προβολή στην παραλία Στάφυλος.

6) «Coco Mat Eco», Σέριφος


Ιδανικό για φυσιολάτρες το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται στην παραλία «Βάγια», ενώ η φιλοξενία των επισκεπτών γίνεται σε πετρόκτιστα βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής δωμάτια.

7) «Sesa Boutique Hotel», Πρέβεζα


Με θέα την παραλία «Κανάλι» και τα τιρκουάζ νερά του Ιονίου, το μόλις 11 δωματίων ξενοδοχείο προσφέρει μίνιμαλ, σικ διακόσμηση και υπέροχο φαγητό.

8) «Βριτομάρτις», Κρήτη


Η καλύτερη επιλογή για γυμνισμό, αυτό το ξενοδοχείο είναι αφιερωμένο σε όσους αγαπούν να ξεφορτώνονται τα ρούχα τους στις διακοπές τους. Στην παραλία «Φιλάκι».

9) «Κάμπινγκ Αρετή», Χαλκιδική


Στο δεύτερο πόδι, στην κοσμοπολίτικη Σιθωνία, το συγκεκριμένο κάμπινγκ είναι πολύ φιλικό για οικογένειες, ενώ διαθέτει και ένα υπέροχο παραθαλάσσιο εστιατόριο.

10) «The Romanos-Costa Navarino», Πύλος


Ένα απο τα πολυτελέστερα και πιο πλήρη ξενοδοχεία της χώρας, το Κόστα Ναβαρίνο σας υπόσχεται ονειρικές διακοπές, στο συγκρότημα «The Romanos».

Πηγή: iefimerida.gr