Άρρωστος με το σεξ ο βρετανός βουλευτής που έστελνε «καυτά» SMS σε έφηβη

Gazzetta team
Άρρωστος με το σεξ ο βρετανός βουλευτής που έστελνε «καυτά» SMS σε έφηβη
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της πρώτης συζύγου του: Προσπαθούσε να με υποβάλει σε σαδομαζοχιστικά ερωτικά «παιχνίδια», έκανε χρήση ναρκωτικών και ζητούσε συνεχώς σεξ.

Φωτιά στα μπατζάκια του βουλευτή των Εργατικών Simon Danczuk που τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά την αποκάλυψη ότι έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε έφηβη βάζει με συνέντευξή της η πρώτη σύζυγός του.

Η 39χρονη σήμερα Sonia Rossington κάνει λόγο για έναν «σεξουαλικό κυνηγό» που της συμπεριφερόταν με τέτοιο τρόπο ώστε να την οδηγήσει τελικά στην ψυχοθεραπεία για να σωθεί.

Όπως αποκαλύπτει σε μια συνέντευξη-ποταμό στην εφημερίδα Mail on Sunday ο Danczuk:

- Ζητούσε συνεχώς σεξ
- Προσπάθησε να την υποβάλει σε σαδομαζοχιστικά ερωτικά «παιχνίδια» που περιελάμβαναν ξύλο και ραβδισμούς
- Έπινε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που ορισμένες φορές έφταναν το ένα μπουκάλι ουίσκι την ημέρα
- Ήταν χρήστης ναρκωτικών. Απαιτούσε μάλιστα από την Sonia να του ετοιμάζει ένα τσιγάρο χασίς κάθε βράδι που γυρνούσε σπίτι
- Χρησιμοποιούσε χάπια και πορνογραφικό υλικό για να κάνει πιο «πιπεράτη» τη σεξουαλική ζωή τους

«Είναι ένας μανιακός του σεξ που έκανε τη ζωή μου κόλαση. Ήμουν πλήρως υπό τον έλεγχό του. Ο μοναδικός λόγος που δεν με χτυπούσε ήταν γιατί συνήθως ήταν "φτιαγμένος"» λέει η 39χρονη που χώρισε από τον 49χρονο Danczuk το 2010.

Θυμάται, δε, ότι όταν του έκανε παράπονα γιατί εκείνος την υποχρέωνε να κάνουν σεξ στις 3 τα ξημερώματα εκείνος της απαντούσε «είσαι η γυναίκα μου. Μπορώ να κάνω σεξ μαζί σου όποτε θέλω».

«Είμαι αηδιασμένη από τη συμπεριφορά του με αυτή τη νεαρή κοπέλα που είναι λίγα χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη του. Αλλά όχι δεν είμαι έκπληκτη για να είμαι ειλικρινής. Περίμενα κάτι τέτοιο να συμβεί» προσθέτει.

Ο Danczuk κατηγορείται ότι έστειλε σεξουαλικά μηνύματα μέσω του κινητού του σε μια έφηβη κοπέλα, λέγοντάς της ότι τον «φτιάχνει» , λίγους μόλις μήνες μετά την ανακοίνωση του πολύκροτου διαζυγίου του που απασχόλησε τη βρετανική κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, o βουλευτής γνώρισε τη 17χρονη πριν από μερικούς μήνες, όταν εκείνη υπέβαλε αίτηση για να προσληφθεί στο γραφείο του. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της γνωριμίας τους, ο 49χρονος φέρεται να βομβάρδιζε την ανήλικη κοπέλα με σεξουαλικά μηνύματα, λέγοντάς της ότι τον «ερέθιζε», αποκαλώντας την «ατακτούλα» και ζητώντας της να τον αφήσει να της «τις βρέξει», σαν τιμωρία.


Πηγή: protothema.gr