Μήνυμα από τον ουρανό κατά του Τραμπ (pics)

Gazzetta team
Μήνυμα από τον ουρανό κατά του Τραμπ (pics)
«Ο Τραμπ είναι αηδιαστικός». «Οποισδήποτε εκτός από τον Τραμπ». Μηνύματα σαν κι αυτά εμφανίστηκαν στον ουρανό πάνω από την Καλιφόρνια.

Πέντε αεροπλάνα, που πετούσαν σχεδόν για μία ώρα πάνω από την ετήσια παρέλαση των ρόδων στην Πασαντίνα, σχημάτιζαν μηνύματα ενάντια στην υποψηφιότητα του μεγιστάνα για το χρίσμα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

«Η Αμερική είναι υπέροχη. Ο Τραμπ είναι αηδιαστικός. Οποιοσδήποτε εκτός από τον Τραμπ», ήταν τα μηνύματα που «έστειλαν» στους χιλιάδες ανθρώπους που είχαν στρέψει το βλέμμα τους στον ουρανό.

Πίσω από αυτή την πρωτότυπη διαμαρτυρία ήταν ο επιχειρηματίας Σταν Πάτε, από την Αλαμπάμα. Οπως δήλωσε στο CBS, θεωρεί τον δισεκατομμυριούχο υποψήφιο ελεεινό. Μάλιστα, προειδοποίησε ότι αυτή η διαμαρτυρία ήταν μόνο η αρχή, καθώς έχει πληρώσει για να «σταλούν» ανάλογα μηνύματα εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια κολεγιακών αγώνων αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ο Πάτε, που όπως ο Τραμπ είναι κτηματομεσίτης, έχει δώσει χρήματα στις προεκλογικές εκστρατείες Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων στο παρελθόν σύμφωνα με το CBS. Στην τρέχουσα εκστρατεία, έχει συνεισφέρει στην καμπάνια του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Μάρκο Ρούμπιο.


Πηγή: iefimerida.gr