Πρώτες πληροφορίες για το Galaxy S7

Gazzetta team
Πρώτες πληροφορίες για το Galaxy S7
Νέα δημοσιεύματα δείχνουν ότι το επόμενο flagship smartphone της Samsung θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις: 5 ιντσών και 5.5 ιντσών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν το SamMobile και το κορεατικό Electronic Times θα υπάρξει μία βασική έκδοση στις 5.2 ίντσες και μια μεγαλύτερη παραλλαγή 5.5 ιντσών με καμπύλες πλευρές, όπως το Galaxy S6 Edge.

Επιπλέον, προκειμένου να αποφθεχθούν τα προβλήματα διάθεσης που παρουσιάστηκαν όταν κυκλοφόρησε το Galaxy S6 Edge (λόγω υψηλής ζήτησης), η Samsung σχεδιάζει να διαθέσει -κατά το λανσάρισμα- συνολικά 5 εκατομμύρια συσκευές: 3.3 εκ. Galaxy S7 και 1.7 εκ. Galaxy S7 Edge.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα επόμενα flagship smartphones θα αποκαλυφθούν είτε την επόμενη εβδομάδα στο Consumer Electronics Show (στο Λας Βέγκας) ή στις 20 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη (αυτό είναι και το πιο πιθανό σενάριο). Άλλες πρόσφατες φήμες αναφέρουν ότι το Galaxy S7 θα ενσωματώνει σαρωτή ίριδας του ματιού για ξεκλείδωμα του τηλεφώνου, USB Type-C και οθόνη pressure-sensitive, παρόμοια τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Apple (3D Touch) στα iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Samsung αρνήθηκε να σχολιάσει τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Πηγή: enternity.gr