Οι μουσουλμάνοι «τρολάρουν» τον επικεφαλής των τζιχαντιστών (pic)

Gazzetta team
Οι μουσουλμάνοι «τρολάρουν» τον επικεφαλής των τζιχαντιστών (pic)
Με χιουμοριστικές αναρτήσεις απαντούν στο κάλεσμα του Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκνταντί για ενίσχυση του «αγώνα» του Ισλαμικού Κράτους
Μία ημέρα μετά το ηχητικό μήνυμα που διοχετεύθηκε στο Διαδίκτυο με τον επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκνταντί, να απειλεί τους Ισραηλινούς με θάνατο και να καλεί τους μουσουλμάνους να ενισχύσουν τον «αγώνα» της οργάνωσης, δεκάδες ήταν τα χιουμοριστικά σχόλια των μουσουλμάνων που αναρτήθηκαν στο Twitter ως απάντηση στον «εγκέφαλο» του ΙΚ.

Οι μουσουλμάνοι σε ολόκληρο τον κόσμο δεν έχασαν στιγμή να… τρολλάρουν τον Μπαγκνταντί, γράφοντας ευφυείς δικαιολογίες για να μην ενταχθούν στους κόλπους της οργάνωσης.

Άλλοι επικαλέστηκαν την προβολή της ταινίας «Star Wars», άλλοι εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο και άλλοι προβλήματα με τις διαδρομές των τρένων…

«Έχω το “Star Wars” την Κυριακή. Ίσως αργότερα», «Συγγνώμη αλλά ο συγκεκριμένος μουσουλμάνος μόλις ξύπνησε. Θέλει καφέ. Επιπλέον, είναι χριστουγεννιάτικο σαββατοκύριακο με την οικογένεια», «Καλώ όλους τους μουσουλμάνους να ενωθούν και να κοροϊδεύσουν τον Μπαγκνταντί και την ομάδα ηλιθίων του», «Θα το έκανα, αλλά γίνονται εργασίες στα τρένα κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου», «Συγγνώμη φίλε, αλλά έχω εξετάσεις», είναι μόνο μερικά από τα χιουμοριστικά μηνύματα που αναρτήθηκαν στο Twitter από μουσουλμάνους που δεν ανέχονται άλλο η θρησκεία τους να συνδέεται εξαιτίας του Ισλαμικού Κράτους με την τρομοκρατία.

Μηνύματα των μουσουλμάνων χρηστών του Twitter



Πηγή: protothema.gr