Πέθανε η αδελφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Gazzetta team
Πέθανε η αδελφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη
Την τελευταία της πνοή άφησε πριν από λίγο η αγαπημένη αδελφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Βάσω, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Αυτόν τον καιρό η κατάσταση της υγείας της ήταν αρκετά άσχημη καθώς βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο και έτσι δεν τα κάταφερε και έφυγε από τη ζωή την επομένη των Χριστουγέννων.

Η σοβαρή κατάσταση της υγείας της ήταν και ο λόγος άλλωστε που επικαλέστηκε ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ αδελφός της για την απουσία του από τη ψηφοφορία στη Βουλή για το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Πρόκειται για μια σημαντική λεπτομέρεια για τον Β. Μεϊμαράκη, την οποία βεβαίως παρότι γνώριζε ο αντίπαλος του στη μάχη για την ηγεσία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίστασε να σχολιάσει την απουσία του από τη ψηφοφορία. Εξάλλου ο Β. Μεϊμαράκης είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να ψηφίσει υπέρ του Συμφώνου, λίγες ημέρες πριν μέσα από συνέντευξή του στη ΕΡΤ3.

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

«Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και συγκίνηση για το θάνατο της Βάσως Μεϊμαράκη, αδελφής του καλού φίλου και συναγωνιστή Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή προσωπικότητα, που διακρίθηκε ως οικογενειάρχης, αλλά και για το ήθος, την ευγένεια και την κοινωνική της προσφορά. Θερμά συλλυπητήρια στα τρία παιδιά της και τους οικείους της», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης.

Πηγή: newpost.gr