Θρίλερ στην Εύβοια: Βρέθηκαν νεκρά δύο αδέρφια στην αυλή του σπιτιού τους

Gazzetta team
Θρίλερ στην Εύβοια: Βρέθηκαν νεκρά δύο αδέρφια στην αυλή του σπιτιού τους
Η αστυνομία εξετάζει ως πρώτο ενδεχόμενο την ανθρωποκτονία - Βρέθηκαν ίχνη πάλης, καθώς και χαρτονομίσματα στην αυλή - Δεν βρέθηκαν όμως τραύματα από όπλο ή μαχαίρι.

Το πέπλο μυστήριου που καλύπτει το θάνατο των δύο αδερφών που εντοπίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού τους στο χωριό Μακρυκάπα της Ευβοίας, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν οι διωκτικές αρχές. Αν και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγω για ανθρωποκτονία, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να εξυχνιάσουν την υπόθεση κινούνται προσεκτικά και εξετάζουν κάθε στοιχείο.

Ενα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στη Μακρυκάπα της Ευβοιας. Οι κάτοικοι του χωριού έχουν σοκαριστεί κι έχουν τρομοκρατηθεί από τις συνθήκες των θανάτων των δύο συγχωριανών τους. Τα δύο αδέρφια, ηλικίας 80 και 76 ετών, αντιστοίχα, έμεναν μαζί σε μια αγροικία περίπου ένα χιλιόμετρο έξώ από τη Μακρυκάπα.

Τις τελευταίες δύο ημέρες τους αναζητούσαν οι συγγενείς τους, αλλά οι δύο βοσκοί δεν ανταποκρίθηκαν σε καμιά τηλεφωνική κλήση. Έτσι σήμερα το μεσημέρι ο τρίτος αδερφός τους αποφάσισε να τους επισκεφτεί, προκειμένου να διαπιστώσει έαν είναι καλά στην υγεία τους. Φτάνοντας στην αγροικία κι ενώ κινούνταν στους περιβάλλοντες χώρους του σπιτιού, αντίκρισε τα δύο αδέρφια του να κοίτωνται στο έδαφος, το ένα δίπλα στο άλλο. Πλησιάζοντας διαπίστωσε ότι ήταν νεκροί.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής. Τα δύο αδέρφια, σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή, δεν έφεραν κάποιο τραύμα από μαχαίρι η πυροβόλο όπλο, ωστόσο διαπίστωσε ότι έφεραν χτυπήματα και αμοιχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένας εκ των δύο αδερφών ήταν χτυπημένος στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, ενώ ο δεύτερος είε αμυχές στο πρόσωπο. Το γεγονός αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς να εξετάζουν ως πρώτο ενδεχόμενο την ανθρωποκτόνια, ωστόσο ψάχνουν να βρουν τους λόγους που οδήγησαν τους δράστες σε αυτή την ενέργεια, καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αν και εντόπισαν κάποια χαρτονομίσματα πεσμένα δίπλα από τα δύο θύματα, ωστόσο δεν είναι σίγουροι ότι πρόκειται για ληστεία. Κι αυτό γιατί το σπίτι ήταν κλειδωμένο, δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης και δεν είχαν αφαιρεθεί αντικείμενα.

«Πρόκειται για δύο αδέρφια όπου για πολλά χρόνια έμεναν μαζί στο συγκεκριμένο σπίτι. Σήμερα στις τρεις το μεσημέρι τους βρήκαν νεκρούς στην αυλή του σπιτιού τους. Ακόμα οι αστυνομικοί βρίσκονται στο χώρο και πραγματοποιούν έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη» λέει στο protothema.gr, o δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, Γιώργος Ψωμάς.

Την εξιχνίαση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας, ενώ άπλετο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: protothema.gr