Ο «εγκέφαλος» των τζιχαντιστών απειλεί το Ισραήλ: Η Παλαιστίνη θα γίνει ο τάφος σας

Gazzetta team
Ο «εγκέφαλος» των τζιχαντιστών απειλεί το Ισραήλ: Η Παλαιστίνη θα γίνει ο τάφος σας
«Πλησιάζουμε ακόμα πιο κοντά ημέρα με την ημέρα» ακούγεται να λέει ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους.

Μπορεί κάποιοι να τον ήθελαν νεκρό, όμως, ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκνταντί, επανέρχεται με νέο απειλητικό μήνυμα κατά του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το ηχητικό ο ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης απειλεί τους Ισραηλινούς πως οι τζιχαντιστές πλησιάζουν ημέρα με την ημέρα.

«Οι Εβραίοι νόμιζαν ότι έχουμε ξεχάσει την Παλαιστίνη. Όχι, Εβραίοι. Δεν ξεχάσαμε την Παλαιστίνη ούτε στιγμή. Με τη βοήθεια του Αλλάχ, δε θα την ξεχάσουμε. Οι πρωτοπόροι των τζιχαντιστών μαχητών θα σας περικυκλώσουν την ημέρα που θα νομίζετε ότι είναι μακρινή, αλλά εμείς ξέρουμε ότι πλησιάζει. Πλησιάζουμε ακόμα πιο κοντά ημέρα με την ημέρα», ακούγεται να λέει ο ηγέτης του ΙΚ.

«Να είστε σίγουροι ότι ο Θεός θα εξασφαλίσει νίκη σε όσους τον λατρεύουν και ακούστε τα νέα ότι το κράτος μας πάει καλά. Όσο πιο έντονος είναι ο αγώνας εναντίον μας, τόσο πιο αγνός και σκληρός γίνεται», πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας τις απειλές του, ο Μπαγκνταντί, δήλωσε: «Δε θα βρείτε ποτέ ησυχία στην Παλαιστίνη, Εβραίοι. Η Παλαιστίνη δε θα γίνει η χώρα ή το σπίτι σας, αλλά θα γίνει ο τάφος σας».

Βέβαια, το πρακτορείο Reuters που δημοσίευσε την είδηση επισημαίνει πως η γνησιότητα του ηχητικού δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Πηγή: protothema.gr