Ποτάμι: Γυναίκες στο στρατό και στρατιωτικά λύκεια είναι το... παραλήρημα του Καμμένου

Gazzetta team
Ποτάμι: Γυναίκες στο στρατό και στρατιωτικά λύκεια είναι το... παραλήρημα του Καμμένου
Για «συνέχεια των παραληρημάτων του κυβερνητικού εταίρου» κάνει λόγο το Ποτάμι σε ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει, το σχέδιο Καμμένου για στρατιωτική θητεία των γυναικών.

Υπενθυμίζεται, ότι ο υπουργός Άμυνας, όπως αποκάλυψε το Έθνος της Κυριακής, σχεδιάζει την επιβολή υποχρεωτικής στράτευσης για τις γυναίκες που διεκδικούν θέση σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα, ενώ προτείνει προαιρετική θητεία, για όσες το επιθυμούν.

Αναλυτικά:

«Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στις γυναίκες για τα αστικά σώματα προστασίας αλλά και στρατιωτικά λύκεια στην Ελλάδα είναι η συνέχεια των παραληρημάτων του κυβερνητικού εταίρου. Ο υπουργός Καμμένος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Και κάνουν λάθος όσοι τον αντιμετωπίζουν ως γραφικό. Ο πολιτικός επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων φοράει όλο και περισσότερο στρατιωτικές στολές και σκηνοθετεί επισκέψεις-τελετές όπου πρόσωπα και απόψεις υποχρεούνται σε πολεμική αμφίεση.

Ο λόγος του γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Ακόμη και οι προφανείς ανοησίες περί ιδρύσεως λυκείων πεζικού αεροπορίας και ναυτικού έχουν τον ρόλο τους στον ιστό της ιδεολογίας του Καμμένου. Ο ίδιος δεν απέχει πολύ από το να επανασυστήσει γιορτές για την "πολεμική αρετή". Ο ΣΥΡΙΖΑ τον καλύπτει με τη σιωπή του, του αφήνει μεγάλο χώρο στη διαμόρφωση της νέας "κυρίαρχης" ιδεολογίας του εθνολαϊκισμού. Αυτή η μεγάλη πολιτική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδοθεί από την κοινωνία. Και κυρίως απ΄ όσους αντιλαμβάνονται πλέον ότι από επαγγελματίες της αριστεράς τείνουν να μεταλλαχθούν πλήρως σε επαγγελματίες της εξουσίας. Ακόμη και με τους παιάνες του Καμμένου».


Πηγή: iefimerida.gr