Μετά την Ιρίνα Σάικ έρχεται η… Σανίνα Σάικ (pics)

Gazzetta team
Μετά την Ιρίνα Σάικ έρχεται η… Σανίνα Σάικ (pics)
Μήπως είναι η διάδοχος της Ιρίνα Σάικ; Στην πραγματικότητα τα δύο μοντέλα δεν έχουν καμία συγγενική σχέση αφού το επίθετό τους γράφεται και λίγο διαφορετικά (αλλάζει ένα γράμμα, shanina shaik).

Η Σανίνα Σάικ είναι 24 ετών από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας με μαμά από τη Λιθουανία και μπαμπά με καταγωγή από το Πακιστάν. Το «αγγελάκι» της Victoria's Secret ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από την ηλικία των 8 ετών και έχει εμφανιστεί και σε διαφημίσεις μεγάλων εταιρειών.

Στην ηλικία των 17 ετών μετακομίζει στη Νέα Υόρκη και αρχίζει να βλέπει τις «μετοχές» της να εκτοξεύονται αφού γίνεται περιζήτητη από οίκους μόδας και από εταιρείες για διαφημιστικά σποτ και φωτογραφίσεις. Το μοντέλο αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις διακοπές της στις Μπαχάμες και φροντίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές της στο Instagram γι’ αυτό. Ανέβασε λοιπόν φωτογραφίες δείχνοντας τα μαγιό της και τα προσόντα της...

Η όμορφη μελαχρινή φωτογραφίζεται με ένα λευκό μπικίνι που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της στα κρυστάλλινα νερά και απολαμβάνει την εξωτική παραλία.

Σε μια άλλη φωτογραφία φοράει ένα πολύχρωμο μαγιό και γυρνάει πλάτη αποκαλύπτοντας τις καμπύλες της ατενίζοντας τον ορίζοντα. Και όπως φαίνεται οι 622.000 followers της στο Instagram συμφωνούν μαζί της και με τις... ενδυματολογικές της επιλογές με τα likes να πέφτουν «βροχή».

Μέσα σε πέντε ώρες οι τροπικές διακοπές της Σανίνα συγκέντρωσαν 11.000 likes, άγνωστο βέβαια αν αφορούν την ίδια, την παραλία ή και τα δύο. Η ίδια μάλιστα δεν διστάζει να φωτογραφηθεί και topless... ανεβάζοντας την θερμοκρασία, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει να κάνει τέτοια «δώρα» στους θαυμαστές της. Μπορεί να μην έχει αποκτήσει ακόμη της φήμη της Ιρίνα Σάικ, πρώην συντρόφου του Ρονάλντο, αλλά ίσως το 24χρονο μοντέλο δεν αργήσει να της πάρει τα σκήπτρα.

Δείτε τις φωτογραφίες της μελαχρινής καλλονής από τις εξωτικές διακοπές της...

saik02saik03saik04saik05saik06

Πηγή: newsbeast.gr