5 θεωρίες συνωμοσίας γύρω από γνωστούς σταρ

Gazzetta team
5 θεωρίες συνωμοσίας γύρω από γνωστούς σταρ
Καθώς διανύουμε περίοδο απολογισμών, ήρθε η ώρα για έναν πέρα για πέρα διαφορετικό... Οι 5 περίεργες θεωρίες συνωμοσίας για μεγάλους σταρ που έγιναν viral στο Διαδίκτυο. Οχι μόνο φέτος, αλλά τα τελευταία χρόνια.
Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν για καθένα από τους σούπερ σταρ αναπτύχθηκε κάποιος αστικός μύθος, ωστόσο οι ψεύτικες φήμες που δημιουργήθηκαν για ορισμένους ήταν πραγματικά παράξενες.

Τζένιφερ Λόρενς

Η ηθοποιός του Hunger Games σκηνοθέτησε την τούμπα της στα Οσκαρ του 2014, αφού μετά την πτώση της στην απονομή του 2013 κατάλαβε ότι ένα τέτοιο καρέ σε κάνει αυτομάτως το πιο δημοφιλές πρόσωπο της βραδιάς.

Η φήμη είναι άγνωστο από πού ξεκίνησε, ωστόσο το γεγονός ότι στο ενδεχόμενο να είχε σκηνοθετηθεί αναφέρθηκε και ο Τζάρεντ Λέτο έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα. Βασικά έκανε τη φήμη πιο πιστευτή.

Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι προκλητικός όχι λόγω χαρακτήρα, αλλά βάσει οργανωμένου σχεδίου. Απώτερος σκοπός του, να εξασφαλιστεί η εκλογή της Χίλαρι Κλίντον το 2016. Με απλά λόγια, η θεωρία συνωμοσίας αυτή θέλει και τον Τραμπ να δουλεύει για την Κλίντον.

Αβρίλ Λαβίν

Για τη νεαρή τραγουδίστρια έγραψαν το χειρότερο: Οτι είναι νεκρή. Και ότι αυτή που βλέπουμε εμείς είναι μια άλλη που της μοιάζει και συγκεκριμένα η ηθοποιός Μελίσα Βαντέλα. Η θεωρία συνωμοσίας θέλει την Αβρίλ Λαβίν να έχει πεθάνει αμέσως μετά το πρώτο της άλμπουμ Let Go. Η απόδειξη που χρησιμοποιείται προς επίρρωση αυτού του ισχυρισμού είναι κάποια σημάδια στο δέρμα της τραγουδίστριας τα οποία υπήρχαν πριν βγάλει το εν λόγω άλμπουμ και εξαφανίστηκαν αμέσως μετά.

Μπιγιονσέ

Οταν ήταν έγκυος έλεγαν ότι η κοιλιά της ήταν ψεύτικη, ενώ μια δήλωση του πατέρα της αυτή την εβδομάδα έβαλε φωτιά στα social media. Ποια είναι η ηλικία τής τραγουδίστριας; Ολοι νομίζουν 34, αλλά γιατί ο πατέρας της είπε ότι είναι συνομήλικη με την Pink, που είναι 36;

Πίπα Μίντλετον

Εχει αδιαμφισβήτητα τα πιο διάσημα οπίσθια στην υφήλιο. Αφού έγιναν viral στον βασιλικό γάμο της αδελφής της, κυκλοφόρησε η φήμη ότι απλά ήταν... ψεύτικα!


Πηγή: iefimerida.gr