Η αμφιλεγόμενη φάρσα της χρονιάς: Παρίστανε τον μουσουλμάνο & πέταγε «βόμβες» σε περαστικούς (vid)

Gazzetta team
Η αμφιλεγόμενη φάρσα της χρονιάς: Παρίστανε τον μουσουλμάνο & πέταγε «βόμβες» σε περαστικούς (vid)
Σε δεύτερο βίντεο οι νεαροί από την Μελβούρνη «πυροβολούν» εξ επαφής το θύμα τους - Έντρομοι οι πολίτες τρέχουν μακριά από τον… τρομοκράτη.

Τη στιγμή που η Δύση βρίσκεται σε κατάσταση «συναγερμού» υπό το φόβο νέων τρομοκρατικών «χτυπημάτων» μετά το μακελειό στο Παρίσι και έπειτα από τις απειλές των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους για νέες επιθέσεις, μία ομάδα Αυστραλών σκαρφίστηκε φάρσα που περισσότερο θυμό προκαλεί παρά γέλιο.

Τρεις νεαροί από την Μελβούρνη ντύνονται με λευκές κελεμπίες -αμφίεση που παραπέμπει σε Σαουδάραβα- και πετούν ένα μαύρο σακίδιο σε ανυποψίαστους περαστικούς.

Η αντίδραση των πολιτών είναι άμεση, καθώς όλοι όσοι έχουν καταγραφεί στο βίντεο, τρέχουν μακριά από τον ύποπτο άνδρα και το άγνωστο αντικείμενο που μόλις έχει προσγειωθεί στα πόδια τους, φοβούμενοι ότι μπορεί να περιέχει εκρηκτικό μηχανισμό.

Οι νεαροί φαρσέρ είναι τόσο απερίσκεπτοι που πετούν το μαύρο σακίδιο ακόμα και στο εσωτερικό σπιτιού, αλλά και αυτοκινήτου, με τους ιδιοκτήτες τους να το βάζουν στα πόδια τρομοκρατημένοι.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 617.000 θεάσεις, ενώ τα σχόλια που αφήνουν οι χρήστες του Διαδικτύου μοιράζονται ανάμεσα σε εκείνα που εκφράζουν εκτίμηση για τη χιουμοριστική πλευρά του εγχειρήματος και σε εκείνα που επικρίνουν το τρίο για την κακόγουστη φάρσα τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα των νεαρών από την Αυστραλία ανήρτησαν δεύτερο βίντεο-φάρσα με τον «Άραβα» πρωταγωνιστή να πυροβολεί έναν άνθρωπο εξ επαφής σε δημόσιο χώρο.

Όσοι περαστικοί αντιλαμβάνονται ότι μπροστά τους σημειώνεται ένα… έγκλημα τρέχουν πανικόβλητοι φοβούμενοι ότι πρόκειται για τρομοκρατικό «χτύπημα».

Βίντεο: Η φάρσα με τις... βόμβες


Βίντεο: Η φάρσα με τους πυροβολισμούς

Πηγή: protothema.gr