Λιποθύμησε αστυνομικός-μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Gazzetta team
Λιποθύμησε αστυνομικός-μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κατέρρευσε στη σημερινή συνεδρίαση της Χρυσής Αυγής, την ώρα που εξεταζόταν ως μάρτυρας από την πρόεδρο.

Η πρόεδρος της δίκης υπέβαλε τον νεαρό αστυνομικό, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, σε μία διαδικασία αδιάκοπων ερωτήσεων σχετικές με τον ρόλο του εκείνο το βράδυ.

«Το θέμα είναι τι είδατε εσείς. Είναι περιορισμένο το τι αντιλαμβάνεστε και τι βλέπετε και δεν συνάδει με αστυνομικό που κλήθηκε στο σημείο» δήλωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου μετά τις απαντήσεις που έδωσε ο ίδιος. Λίγα λεπτά αργότερα ο αστυνομικός ζήτησε τη διακοπή της δίκης δηλώνοντας ότι δεν νιώθει καλά.

Η πρόεδρος διέκοψε και ο αστυνομικός λιποθύμησε την στιγμή που έβγαινε από την δικαστική αίθουσα με αποτέλεσμα η δική να διεκοπεί εντελώς.

Συγκεκριμένα στο σημέιο πριν διακοπεί η δική, ο μάρτυρας περιέγραψε αναλυτικά ότι φτάνοντας στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα είδε «πέντε - έξι άτομα μαυροφορεμένους, ίδιους με τους 50 που είχα δει νωρίτερα, να φεύγουν τρέχοντας και δύο συναδέλφους μου να κρατάνε τον Φύσσα ο οποίος σήκωσε την μπλούζα του και τους είπε «όχι εμένα βρε παιδιά, με μαχαίρωσε».

Πρόεδρος : Το θέμα είναι τι είδατε εσείς. Είναι περιορισμένο το τι αντιλαμβάνεστε και τι βλέπετε και δεν συνάδει με αστυνομικό που κλήθηκε στο σημείο. Τι προσφέρατε ως αστυνομικός φωνάξατε αστυνομία.

Μάρτυρας : Φώναξαν οι συνάδελφοι ...

Προεδρος : Εσείς γιατι δεν φωνάξατε;

Στον μάρτυρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και το δικαστήριο διέκοψε για αύριο το πρωί.

Πηγή: iefimerida.gr