Άδωνις: Γιατί θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο δεύτερο γύρο (vid)

Gazzetta team
Άδωνις: Γιατί θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο δεύτερο γύρο (vid)
Τους λόγους για τους οποίους θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ, εξήγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δήλωσή του.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η χθεσινή ημέρα ήταν ημέρα γιορτής για τη ΝΔ και δήλωσε περήφανος για το υπολογίσιμο -όπως το χαρακτήρισε- ποσοστό που έλαβε.

Στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους για τον πολύ ωραίο προεκλογικό αγώνα που είπε πως ήταν ενωτικός και κόσμιος σε γενικές γραμμές.

Έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λέγοντας ότι του άξιζε η πρωτιά "διότι αντικατοπτρίζει τον σεβασμό της παράταξης σε έναν άνθρωπο που την υπηρετεί για πάρα πολλά χρόνια" και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Συγχαρητήρια έδωσε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που, όπως ανέφερε, κατάφερε να κατακτήσει επάξια τη δεύτερη θέση.

"Θεωρώ ότι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός" τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και αποκάλυψε ότι θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναλύοντας τους λόγους της απόφασής του αυτής.

"Οφείλω να πω ότι εγώ προσωπικά την κάλπη της 10ης Ιανουαρίου θα στηρίξω την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη", επισήμανε, διευκρίνισε ωστόσο πως αυτό που λέει δεν επιθυμεί να εκληφθεί ως "γραμμή".

Οι λόγοι είναι, ανέφερε:

"Πρώτον γιατί πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα για την ανανέωση και στην παράταξη και στη χώρα. Χρειάζεται να γυρίσουμε σελίδα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκειας της προεκλογικής περιόδου παρουσίασε μια συγκροτημένη υποψηφιότητα με θέσεις απόψεις και αρχές.

Δεύτερον γιατί θεωρώ σημαντικό δύο άνθρωποι από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες την δεξιά εγώ, από το κέντρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να μπορούμε να συναντηθούμε, να εκφράσουμε κοινές πολιτικές, να συνεργαστούμε, να φτιάξουμε την κεντροδεξιά στην πράξη.

Τρίτον, γιατί δεν ξεχνώ ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διακυβερνήσεως η συνεργασίας μας υπήρξε άψογη και μπορέσαμε μαζί να υλοποιήσουμε σειρά μεταρρυθμίσεων.

Αυτή η προσωπική μου επιλογή δεν δεσμεύει κανέναν παρά μόνο τον εαυτό μου και φυσικά τιμώ και σέβομαι τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του οποίου η υποψηφιότητα είναι επίσης μια δυνατή υποψηφιότητα και εφόσον εκλεγεί αρχηγός θα τον υπηρετήσω με πίστη και αφοσίωση".

Πηγή: enikos.gr