Κλειδώθηκε στο στούντιο και έπαιξε 24 φορές το «Last Christmas»!

Gazzetta team
Κλειδώθηκε στο στούντιο και έπαιξε 24 φορές το «Last Christmas»!
Πόσες φορές μπορεί να αντέξει κανείς το «Last Christmas»; Μία φορά- και αυτή... μετά βίας- είναι αρκετή για τον φυσιολογικό άνθρωπο. Αλλά 24;

Κι όμως, ένας DJ ραδιοφωνικού σταθμού στην Αυστρία αποφάσισε να βάλει όλους τους ακροατές σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Ή απλά να τους τρελάνει. Για αυτό κλειδώθηκε στο στούντιο και έπαιξε 24 φορές το «εποχιακό» τραγούδι των Wham!

«Δράστης» ο Τζόι Κολχόφερ του σταθμού Antennae Carinthia. Ο 27χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκίνησε την πρωινή του εκπομπή παίζοντας την παλιά επιτυχία που γνωρίζει δόξες κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σε όλο τον κόσμο. Κανείς δεν ήξερε τι θα ακολουθήσει όμως.

Αμέσως μετά ξαναέβαλε το τραγούδι και δεν επέτρεψε σε συναδέλφους του να μπουν στο στούντιο, ενώ ανακοίνωσε στην συμπαρουσιάστριά του Πατρίσια Τζόρνταν ότι θα αναλάμβανε εξολοκλήρου την εκπομπή εκείνη την ημέρα, μόνος του.

Κι αν ο σκοπός του δεν είχε γίνει σαφής μέχρι εκείνη την ώρα, ο Κολχόφερ ανακοίνωσε στους ακροατές πως είχε την αίσθηση ότι ο κόσμος δεν είχε μπει επαρκώς στο χριστουγεννιάτικο κλίμα και για αυτό σκόπευε να παίζει ασταμάτητα το «Last Christmas» για το δίωρο πρόγραμμα που θα έκανε.

Η «απειλή» ήταν αρκετή για να «σπάσει» το τηλεφωνικό κέντρο. Ο κόσμος εκλιπαρούσε να τον σταματήσουν, ενώ εκατοντάδες αναρτήσεις διαμαρτυρίας έγιναν και στη σελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού στο Facebook.

Τελικά, ο Κολχόφερ αποφάσισε να σταματήσει, όταν επιστρατεύθηκε η 4χρονη κόρη του, που την έβγαλαν στον «αέρα» και του ζήτησε να μην ξαναπαίξει το τραγούδι.

«Ηθελα να το βάζω όλη την ημέρα, αλλά επειδή αγαπώ τόσο πολύ την κόρη μου, θα υποκύψω», είπε εκείνος. Αλλά έβαλε το «Last Christmas» για μία ακόμη- τελευταία- φορά, γιατί διαπίστωσε ότι αυτό είχε ακουστεί «μόλις» 23 φορές έως εκείνη τη στιγμή!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ανακοίνωσε ότι επρόκειτο για κάτι που δεν είχε προγραμματιστεί, ενώ- για να ικανοποιήσει το αγανακτισμένο κοινό- δημοσίευσε αργότερα μία φωτογραφία με τον DJ φιμωμένο.

Επειδή όμως αυτό που έκανε ήταν πιο... βαρύ, ο διευθυντής του σταθμού ανακοίνωσε ότι εντυπωσιάστηκε από το εορταστικό πνεύμα του Κολχόφερ, για αυτό ο 27χρονος θα εργαστεί τόσο την ημέρα των Χριστουγέννων όσο και εκείνη της Πρωτοχρονιάς!

Πηγή: iefimerida.gr