Το μυστηριώδες βάδισμα του Βλάντιμιρ Πούτιν – Ποιά η σχέση της ΚGB (pics&vid)

Gazzetta team
Το μυστηριώδες βάδισμα του Βλάντιμιρ Πούτιν – Ποιά η σχέση της ΚGB (pics&vid)
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, καθώς και αρκετοί υψηλόβαθμοι Ρώσοι αξιωματικοί έχουν υιοθετήσει ένα ιδιαίτερο βάδισμα. Απο πού όμως το διδάχθηκαν και γιατί; Ποια είναι η σχέση με την KGB;

Στις περισσότερες εμφανίσεις του, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν,περπατάει χωρίς να μην κουνάει-σχεδόν-καθόλου το δεξί του χέρι και να το κρατάει πολύ κοντά στο σώμα του.

Οι έρευνες έδειξαν ότι το βάδισμα αυτό διδασκόταν στην KGB. Πρόκειται για συγκεκριμένη κινησιολογία, που επιτρέπει στον πράκτορα να κινεί το δεξί του χέρι με μειωμένο κούνημα , έτσι ώστε να έχει γρήγορη πρόσβαση στο όπλο το οποίο βρίσκεται στο ύψος της ζώνης

Russian_President__3526442b

Έρευνα έδειξε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μενεβεντεβ, οι δύο προηγούμενοι υπουργοί Αμύνης, Ανατόλι Σεντιούκοβ και Σεργκέι Ιβάνοβ, καθώς και ο υψηλόβαθμος στρατηγός, Ανατόλι Σιντόροβ, περπατάνε με τον ίδιο τρόπο. Βέβαια ο Ντμίτρι Μεντβεντεβ μάλλον υιοθέτησε τον συγκεκριμένο βηματισμό για να μιμηθεί τον Πούτιν, καθώς δεν έχει κάποια στρατιωτική εκπαίδευση,

Το βαδίσματος του ισχυρού άντρα της Ρωσίας ώθησε τον Μπάστιαν Μπλόεμ, έναν καθηγητή νευρολογικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστήμιο Ράντμπουντ , να μελετήσει τον Πούτιν. Το πρώτο του συμπέρασμα ήταν ότι ο Πούτιν έπασχε από Πάρκισον, σε πρώιμο στάδιο.

Όμως η απόδειξη ότι περπατάει για χρόνια με τον ίδιο τρόπο, όπως και επίσης ότι σηκώνει βάρη, κάνει τζούντο και κολυμπάει, οδήγησε στο αποτέλεσμα ότι ο Πούτιν δεν πάσχει από κάποια ασθένεια στα αρθριτικά.

Russian_President__3526443b

Ένα εγχειρίδιο εκπαίδευσης της KGB, το οποίο ανακαλύφθηκε από ερευνητές, έδινε συγκεκριμένες οδηγίες για το πως θα πρέπει να κινούνται οι πράκτορες, έτσι ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση στον όπλο τους.

«Όταν κινείται, είναι απολύτως απαραίτητο το όπλο να βρίσκεται κόντρα στο στήθος ή στο δεξί χέρι», έλεγε το εγχειρίδιο.

Επίσης έγραφε: «Όταν προχωράει προς τα μπροστά, θα πρέπει η μία πλευρά, συνήθως η αριστερή, να είναι γυρισμένοι προς την κατεύθυνση της κίνησης».

Russian_President__3526442b

Οι ειδικοί αποκαλούν το ιδιαίτερο αυτό μοτίβο βαδίσματος, «βάδισμα του πιστολέρο».

Δείτε το:

Πηγή: koolnews.gr