Νέες συσκευές αποθήκευσης από την Toshiba

Gazzetta team
Νέες συσκευές αποθήκευσης από την Toshiba
Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, η Toshiba ανακοίνωσε νέες περιφερειακές συσκευές αποθήκευσης για την ελληνική αγορά. Ξεκινώντας από τον Canvio AeroMobile – Wireless SSD (διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή λιανικής 129€), έρχεται με χωρητικότητα 128GB, με SD card slot για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου, ενώ τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν αβίαστα μεταξύ οκτώ συσκευών τη φορά, για να μοιράζεστε βίντεο και φωτογραφίες με smartphones, tablets και φορητούς υπολογιστές.

Επιπλέον, με την εφαρμογή Android και iOS Canvio AeroMobile ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κάνει stream ταινιών εν κινήσει με 8 ώρες διάρκεια μπαταρίας. Ο AeroMobile δημιουργεί το δικό του ασύρματο δίκτυο, οπότε δε απαιτείται πρόσβαση στο Internet για stream αρχείων. Ο Canvio Connect II –Φορητός σκληρός δίσκος- (τιμή λιανικής 65€ και 79€ για 500GB και 1TB αντίστοιχα) διαθέτει USB 3.0 και αποθηκευτικό χώρο έως 3TB, ενώ συνεργάζεται τόσο με Mac όσο και με PC.

Διαθέτει ενσωματωμένο λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης που μετατρέπει το PC σε cloud server. Τέλος, ο φορητός σκληρός δίσκος Canvio Slim (τιμή 69€ και 89€ για τις εκδόσεις 500GB και 1TB αντίστοιχα) ενσωματώνει USB 3.0 και διατίθεται σε μαύρο ή κομψό αλουμίνιο. Όπως και ο Cannvio Connect, o Canvio Slim λειτουργεί και σαν προσωπικός cloud server για απομακρυσμένη και ασύρματη πρόσβαση σε αρχεία από άλλα PC, tablets και smartphones.

Πηγή: enternity.gr