Όλο το παρασκήνιο της κόντρας Άδωνι-Λάκη (vids)

Gazzetta team
Όλο το παρασκήνιο της κόντρας Άδωνι-Λάκη (vids)
Στα άκρα οδηγήθηκε η κόντρα του βουλευτή και υποψήφιου προέδρου της ΝΔ,Άδωνι Γεωργιάδη με τον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο.

Στο θέατρο Βέμπο, όπου γινόταν η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου πήγε χθες το βράδυ ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης...» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Νωρίτερα, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε έξω από το θέατρο Βέμπο, όπου γίνεται η εκπομπή "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" του Λάκη Λαζόπουλου, έγραψε στο Twitter: "Έφθασα"

Την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν έξω από το θέατρο, ο Λάκης Λαζόπουλος έδινε τη δική του απάντηση, μέσω βίντεο, στον βουλευτή της ΝΔ.

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου

«Μου είπαν ότι έχει έρθει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ότι είναι απ’ έξω και θέλει να μπουκάρει και εδώ. Να του πω ότι στην τέχνη και στο θέαμα δεν ανεβαίνει κανένας στην παράσταση έτσι και δεν τον θυμάμαι σε κανένα δελτίο ειδήσεων να μπήκε με το έτσι θέλω. Το Αλ Τσαντίρι είναι μία εκπομπή, κάνω παράσταση στον κόσμο και η παράσταση δεν διακόπτεται ποτέ από κανέναν. Όταν τελειώσει η εκπομπή, πολύ ευχαρίστως θα τον δεχθώ μέσα για να συζητήσουμε», απάντησε στον κ. Γεωργιάδη ο ηθοποιός.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας χθες σε τηλεοπτικές εκπομπές, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο, να κάνει... «έφοδο» στο στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή του Λαζόπουλου.

«Μην μπουκάρω καμιά μέρα σε κανένα τσαντίρι και τον κάνω να τρέχει και αυτόν σαν τον φίλο του, τον Καμμένο», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Αφορμή για το ξέσπασμα του κ. Γεωργιάδη ήταν η παρουσία του Σάκη Ιωαννίδη και του Ευριπίδη Στυλιανίδη στη θεατρική παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο μοναδικός “σατιρικός” που κάνει σάτιρα με την αντιπολίτευση. Αυτό δεν υπάρχει στην ιστορία. Ο Αριστοφάνης που υποτίθεται ότι είναι το πρότυπο του σατίριζε τον Κλέωνα, τον στρατηγό των Αθηνών», επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και πρόσθεσε: Είναι ο spokeman του Τσίπρα».

Πηγή: enikos.gr