Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας υπέκλεψε την ψήφο των πολιτών

Gazzetta team
Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας υπέκλεψε την ψήφο των πολιτών
«Είναι πολιτικός απατεώνας και πολιτικός τυχοδιώκτης. Μας εξαπάτησε», είπε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ.

«Ο Τσίπρας είχε σχεδιάσει ότι θα πάει σε εκλογές τον Σεπτέμβριο. Επί της ουσίας υπέκλεψε την ψήφο των πολιτών. Με όποιον αρχηγό και αν πήγαινε η ΝΔ θα έχανε. Ο ‘’καφές στην Κουμουνδούρου’’ δεν έπαιξε ρόλο. Ήταν ένα χαριτολόγημα και ένα άνοιγμα για να κάτσουμε να συζητήσουμε για την υλοποίηση του προγράμματος. Εγώ ποτέ δεν είπα να γίνει αντιπρόεδρος ο Τσίπρας. Δεν μίλησα ποτέ για συγκυβέρνηση μαζί του. Ήθελα εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και μια κυβέρνηση συνεννόησης μόνο στα θέματα του μνημονίου. Δεν έχουμε κανένα άλλο σημείο σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε στην εκπομπή «Ανατροπή» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Δεν θα ψηφίσουμε τίποτα στη Βουλή. Με την κυβέρνηση Σαμαρα είχαμε πλεονάσματα. Τώρα επιστρέψαμε στα ελλείματα. Ο Τσίπρας είναι πολιτικός απατεώνας και τυχοδιώκτης. Μας εξαπάτησε» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης σε υψηλούς τόνους και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε κανένα σημείο συνεννόησης. Δεν λέμε, όμως, ‘’όχι’’ σε όλα… Δεν μπορώ να σας πω σήμερα αν θα ψηφίσουμε το ασφαλιστικό χωρίς να έχουμε δει ούτε καν μια αναλογιστική μελέτη. Ταυτόχρονα ο Τσίπρας θα πρέπει να σοβαρευτεί. Καθετί το θετικό θα το στηρίξουμε. Το αρνητικό θα το καταψηφίσουμε».

Τέλος, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε: «Αν δεν μπορεί να εφαρμόσει αυτά που συμφώνησε ας φύγει. Έχει νωπή λαϊκή εντολή, ας την εκμεταλλευτεί. Αν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα ας παραιτηθεί».

Πηγή: newsbeast.gr