Γεωργιάδης: Δε θα αφήσω τον Τσίπρα σε χλωρό κλαρί

Gazzetta team
Γεωργιάδης: Δε θα αφήσω τον Τσίπρα σε χλωρό κλαρί
«Εγώ μπήκα στην διεκδίκηση για να κάνω το κόμμα πιο ζωντανό».

«Θα γίνουν εκλογές την Κυριακή, μην ανησυχείτε. Πιστεύω πως η ΝΔ πρέπει να παράγει πολιτική. Να βγει στον κόσμο και να πει τις προτάσεις της για το προσφυγικό, την παιδεία, την υγεία και τους φόρους. Αρνούμαι να σχολιάσω τις φήμες για Μεϊμαράκη και Καραμανλή. Ο κ. Καραμανλής έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια άψογη στάση, είναι μακράν ο δημοφιλέστερος του κόμματος και γι’ αυτό δεν πιστεύω πως τώρα θα έφευγε από την στάση της ουδετερότητας. Αν πραγματικά στηρίζει τον Μεϊμαράκη, περιμένω μία επίσημη δήλωσή του», τόνισε, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αν δεν συγκινήσουμε την κοινωνία η ΝΔ θα φθίνει συνέχεια. Εγώ μπήκα στην διεκδίκηση για να κάνω το κόμμα πιο ζωντανό. Δεν αλλάζει η ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος από τον πρόεδρο. Εγώ είμαι δεξιός και την Κυριακή θα φανεί πόσοι δεξιοί υπάρχουν στο κόμμα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, που χαρακτήρισε τον Λάκη Λαζόπουλο «πολιτικό ινστρούκτορα του ΣΥΡΙΖΑ».

«Οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι μεγαλύτεροι υποκριτές που έχουν υπάρξει στην πολιτική ζωή της χώρας. Δε θα αφήσω τον Τσίπρα σε χλωρό κλαρί».

Πηγή: newsbeast.gr