«Δεν υπήρξε υπερβάλλων ζήλος για τον καστανά»

Gazzetta team
«Δεν υπήρξε υπερβάλλων ζήλος για τον καστανά»
Τι λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για το περιστατικό που προκάλεσε λαϊκή οργή.

Η σύλληψη του καστανά στη Θεσσαλονίκη, που δεν είχε ανανεώσει την άδειά του, έχει προκαλέσει την αγανάκτηση και την οργή του κόσμου κατά των αστυνομικών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της πόλης Δημήτρης Παδιώτης, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA», εξέφρασε τη λύπη του για την προσπάθεια της κοινωνίας να στραφεί κατά των αστυνομικών, οι οποίοι, όπως είπε, έκαναν κανονικά τη δουλειά τους.

O κ. Παδιώτης υποστήριξε ότι δεν υπήρξε βία και πως υπήρχε εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους για τη φωταγώγηση δέντρου, με την αστυνομία να κάνει επιχειρησιακή ενέργεια για το παρεμπόριο.

Σημείωσε ότι δυο άτομα της ομάδας Ζ πήγαν στον καστανά, ο οποίος και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να μαζευτεί πλήθος κόσμου και οι υπόλοιποι αστυνομικοί πήγαν για να βοηθήσουν να μην δημιουργηθεί επεισόδιο. «Από τον όχλο πάντα δημιουργείται επεισόδιο», ανέφερε.

Επέμεινε ότι δεν υπήρξε υπερβάλλων ζήλος, ότι και ο ίδιος ενοχλήθηκε από την παρουσία πολλών αστυνομικών στο σημείο, αλλά και πως αυτό δικαιολογείται από τις εκδηλώσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην πλατεία και την επιχείρηση για το παρεμπόριο.


Πηγή: newsbeast.gr