Κυκλοφόρησαν τα περιφερειακά Audio Gaming Blaster X

Gazzetta team
Κυκλοφόρησαν τα περιφερειακά Audio Gaming Blaster X
Η Creative ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας σειράς περιφερειακών Audio Gaming Blaster X στα ελληνικά καταστήματα και στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου.

"Με την Blaster X, η Creative επιχειρεί να αναβαθμίσει τον ήχο του Gamer από "επαρκώς καλό", σε μια πλήρη κινηματογραφική εμπειρία για τους πιο απαιτητικούς gamers του σήμερα, όπου και αν παίζουν. Και το τελευταίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί μέχρι τώρα οι εταιρείες προσανατολίζονταν στο να παρέχουν προϊόντα αναβάθμισης που προσανατολίζονταν για εσωτερική χρήση. Τα προϊόντα της Blaster X, χάρη στο ελαφρύ βάρος αλλά βασικά χάρη στην δυνατότητα τους να συνδέονται με ΟΛΕΣ τις συσκευές (PC, MAC, iOS, Andriod, PS4, XBOX ONE κτλ) πρεσφέρουν την δυνατότητα χρήσης όπου και αν βρίσκεστε".

"Κάθε προϊόν της σειράς Ήχος BlasterX έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άριστη ακουστική απόδοση και μέγιστη άνεση , αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία παραγωγής ήχου ενός gamer στο ίδιο επίπεδο με τα σημερινα προηγμένα γραφικά και αφήγησης του παιχνίδιού. Η σειρά αποτελείται από 3 headset, τα Blaster X H7, H5 & H3, ένα in-ear to P5 και μια εξωτερική κάρτα ήχου, την G5".

Πιο αναλυτικά:
- Sound Blaster X H7 (€169.99) - τα απόλυτο HD 7.1 Surround USB ακουστικά gaming
- Sound Blaster X H5 (€129.99) - επαγγελματικού επιπέδου αναλογικά gaming ακουστικά, τα οποία θα σας παρουσιάσομυε μέσω του enternity.gr τις επόμενες μέρες
- Sound Blaster X H3 (€69.99) - το ελαφρύ και άνετο αναδιπλούμενο ακουστικό που όμως αποδίδει εντυπωσιακό ήχο
- Sound Blaster X P5 (€69.99) - ένα μικροσκοπικό αλλά ιδιαίτερα ισχυρό υψηλής απόδοσης in-ear gaming ακουστικό
- Sound Blaster X G5 (€149.99) - εξωτερική κάρτα ήχου με ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών

Πηγή: enternity.gr