Έδιωξαν τον διοικητή του «Ελπίς», ενώ συγκέντρωνε χρήματα για το νοσοκομείο!

Gazzetta team
Έδιωξαν τον διοικητή του «Ελπίς», ενώ συγκέντρωνε χρήματα για το νοσοκομείο!
Μετά από συνέντευξη διάρκειας 2,5 λεπτών κρίθηκε ανεπαρκής και του ανακοινώθηκε η αποπομπή του.

Ο διοικητής του «Ελπίς» ενημερώθηκε για την αποπομπή του από το νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν στις ΗΠΑ με σκοπό να συγκεντρώσει δωρεές για να αγοράσει μηχανήματα που έχουν ανάγκη οι κλινικές του.

Όντας απολύτως αποδεκτός για το έργο του στο «Ελπίς» ο Θόδωρος Γιάνναρος είχε μάλιστα πολύ πρόσφατα βραβευτεί στην Καλιφόρνια για το έργο του, ενώ η όλη διαδικασία αποπομπής δρομολογήθηκε μετά από την περιβόητη συνέντευξη στην αξιολόγηση που εισήγαγε η κυβέρνηση και η οποία στην περίπτωσή του, κράτησε μόλις 2,5 λεπτά!

Ο κύριος Γιάνναρος εξηγεί πως εκείνη την ημέρα συνέχισε κανονικά τα προγραμματισμένα του ραντεβού για το νοσοκομείο και λέει στην Καθημερινή: «Δεν το περίμενα. Δεν ανήκω κομματικά πουθενά, αλλά ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η Νέα Δημοκρατία με είχαν αγγίξει. Προφανώς αυτό που έκανα ήταν ό,τι ο κόσμος ζητούσε. Ειδικά ο ΣΥΡΙΖα πίστευα ότι θα το σεβόταν. Τους περισσότερους μετανάστες της "Υπατίας" εμείς τους είχαμε περιθάλψει, όχι για να ευλογήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί δεν μπορούσαμε να αφήσουμε έτσι αυτούς τους ανθρώπους».

«Στην Επιτροπή Αξιολόγησης με κράτησαν ούτε για 2,5 λεπτά. Μπήκα και βγήκα. Με ρώτησαν ποια είναι η ποσοστιαία σχέση της μισθοδοσίας, των αναλώσιμων και των φαρμάκων με τον προϋπολογισμό και τέλος. Τους είπα ότι αυτά μπορεί να τα βρει κάποιος και στα στοιχεία του νοσοκομείου», περιγράφει την εμπειρία του από την διαδικασία.


Πηγή: protothema.gr