Μητέρα βίαζε την κόρη της για να ικανοποιήσει τον εραστή της!

Gazzetta team
Μητέρα βίαζε την κόρη της για να ικανοποιήσει τον εραστή της!
Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα έκανε στη μικρή κορούλα της για να ικανοποιήσει τις άρρωστες σεξουαλικές ορέξεις του συντρόφου της.

Η διεστραμμένη 38χρονη μητέρα, που υπέβαλε το κοριτσάκι της σε ακατανόμαστα σεξουαλικά βασανιστήρια, καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλακή.

Έστελνε φωτογραφίες από τα όσα έκανε στο μωράκι της στον 30χρονο, με τον Paul Whalley να της λέει πόσο του αρέσουν. «Έφτασε στα βάθη της διαστροφής. Οι πιο σοβαρές πτυχές της υπόθεσης είναι η κατάφωρη παραβίαση της εμπιστοσύνης, η σοβαρότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας που περιλαμβάνει το μικρό κοριτσάκι σας και φυσικά η διανομή του υλικού στον συγκατηγορούμενό σας για τη σεξουαλική του ικανοποίηση», σημείωσε ο δικαστής Paul Batty.

«Ήταν περισσότερο πρόθυμη να συμμετάσχει σε αυτή την αηδιαστική και έκλυτη συμπεριφορά μαζί του», συμπλήρωσε ο δικαστής, με τον Whalley να καταδικάζεται σε 6,5 χρόνια φυλακή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο, με τον 30χρονο να αναζητά πολύ καιρό για αιμομικτικό υλικό. Ο συνήγορος υπέρασπισης του Paul Whalley υπεραμύνθηκε του πελάτη του αναφέροντας πως η σχέση του κατηγορούμενου είχε διαλυθεί πριν τα αδικήματα και πως βρισκόταν σε μια πολύ σκοτεινή φάση λόγω της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ. Ξεκίνησε να βλέπει πολύ πορνό και σε λίγο καιρό άρχισε να παρακολουθεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Τα ονόματά τους θα βρίσκονται πλέον σε μητρώο δραστών σεξουαλικών αδικημάτων για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το μικρό κοριτσάκι έχουν αναλάβει ειδικές υπηρεσίες, ενώ η γυναίκα απαγορεύεται να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Πηγή: koolnews.gr