Χατζηδάκης: Αντί να σκίζουν πουκάμισα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα

Gazzetta team
Χατζηδάκης: Αντί να σκίζουν πουκάμισα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα
«Αντί να σκίζουν τα πουκάμισα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα» κάλεσε την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τους τόνους που υψώνει τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό της χώρας.

«Γίνονται θεατρικές παραστάσεις σκίζουν πουκάμισα και στέλνουν ηρωικά μηνύματα, αντί να αντιμετωπίσουν τα πραγματικά προβλήματα, για να αρδεύσουν ψήφους αφελών» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Χατζηδάκης προειδοποίησε ακόμη για πλήγμα στην οικονομία από την παρατεταμένη κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη από τους μετανάστες, λίγο πριν την επιχείρηση της αστυνομίας. «Αν μεγάλες εταιρείες φύγουν από την Ελλάδα δεν θα ξαναγυρίσουν» τόνισε.

Ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε επίσης ότι αν δεν εμπεδωθεί κλίμα εμπιστοσύνης στην οικονομία, τότε και να αρθούν οι κεφαλαιακοί έλεγχοι στις τράπεζες, ο κόσμος θα αρχίσει να παίρνει τις καταθέσεις του.

Ο Κωστής Χατζηδάκης κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι για σοβαρές καθυστερήσεις στην απορρόφηση των πόρων του ΕΣΠΑ με σοβαρές επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία. «Από τέταρτοι στις απορροφήσεις στα μέσα του ’14 που είχαμε πάει τη χώρα εμείς οι τρισκατάρατοι πέσαμε το 2015 σε δέκατοι όγδοοι» δήλωσε δηκτικά.

«Εκτός από καλές προθέσεις χρειάζεται σοβαρή και οργανωμένη δουλειά, να σηκώσει κάποιος τα μανίκια» επισήμανε.

Πηγή: skai.gr