Ο Βρετανός που έκανε 54 παιδιά σε 2 χρόνια

Gazzetta team
Ο Βρετανός που έκανε 54 παιδιά σε 2 χρόνια
Ο Ντέκλαν Ρούνεϊ είναι ένας άνδρας που βοηθά τις γυναίκες που έχουν ανάγκη. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος. Ο Ντέκλαν είναι δωρητής σπέρματος και μέχρι στιγμής έχει 54 παιδιά.

Οπως υποστηρίζει έχει 17 αγόρια και 14 κορίτσια, σε μόλις δύο χρόνια από τότε που έθεσε σε λειτουργεία το site δωρεάς σπέρματος. Δεκαπέντε γυναίκες ακόμα κυοφορούν τα παιδιά του, ενώ έχει 8 δικά του παιδιά.

«Οι δότριες ωαρίων αντιμετωπίζονται σαν Αγίες, ενώ οι δότες σπέρματος σαν τα ''κακά αγόρια'', δεν κάνω κάτι κακό», αναφέρει, απαντώντας στις κριτικές.

«Δεν ντρέπομαι. Βοηθάω γυναίκες να δημιουργήσουν οικογένεια», προσθέτει.

Ο Ντέκλαν, του οποίου τα 8 παιδιά γεννήθηκαν από τέσσερις διαφορετικές μητέρες, ταξιδεύει μέχρι και 321 χλμ. για να συναντήσει τις γυναίκες-πελάτες του και όπως λέει χρεώνει μόνο για τα έξοδά του.

Στην ιστοσελίδα του αναφέρει πως η υπηρεσία του προσφέρεται σε ανύπαντρες μητέρες, ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αμφιφυλόφιλες γυναίκες και ετερόφυλα ζευγάρια, που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά.

Ο Ντέκλαν διαφημίζεται στο Facebook και μέσω ενός app.

«Εχω βοηθήσει ανθρώπους που είχαν αποτυχίες σε σχετικές κλινικές. Στη Βρετανία υπάρχουν περισσότερα μωρά που έχουν γεννηθεί από ιδιωτικές δωρεές παρά μέσω ιδιωτικών κλινικών», τονίζει ο Ντέκλαν.

Οι ειδικοί εκφράζουν τους φόβους του σχετικά με την πρακτική του Ντέκλαν, καθώς ορισμένα παιδιά ενδέχεται να μεγαλώνουν στην ίδια περιοχή, αυξάνοντας τις πιθανότητες να ετεροθαλή αδέρφια να κάνουν παιδιά μαζί.


Πηγή: iefimerida.gr