Νέα δεδομένα στην υπόθεση Γιακουμάκη: Φωτογραφίες δείχνουν σπασμένο οστό

Gazzetta team
Νέα δεδομένα στην υπόθεση Γιακουμάκη: Φωτογραφίες δείχνουν σπασμένο οστό
Σημαντικές αποκαλύψεις για τον αδικοχαμένο 20χρονο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μέσω της εκπομπής «Φως στο τούνελ» αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο πριν πάει ο ιατροδικαστής στο άψυχο σώμα του στα Ιωάννινα. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δείχνουν ένα νέο στοιχείο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει στην δικογραφία και δείχνουν σπασμένο οστό στο δεξί ώμο του.

Επίσης σε αυτές φέρεται να ήταν σηκωμένη η μπλούζα του μέχρι την κοιλιακή χώρα και το σώμα του άθικτο από την μέση και κάτι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς που εξέτασαν τις φωτογραφίες, είναι πολύ πιθανό το σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη να έχει τοποθετηθεί στο σημείο. Ο μάρτυρας που έστειλε τις φωτογραφίες, αλλά και ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο πλατό, ισχυρίστηκαν πως το συγκεκριμένο κάταγμα είναι πιθανό να μην έχει προκληθεί από επίθεση ζώων στο σημείο που ήταν.

Και πλέον μετά από αυτό το νέο στοιχείο δημιουργούνται νέα μεγάλα ερωτηματικά για τον θάνατο του με τους ειδικούς και τις Αρχές να ερευνούν από την αρχή πλέον πως και αν τοποθετήθηκε το σώμα του νεκρού Βαγγέλη στο σημείο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εκπροσώπηση, δεν απέκλεισε την εκδοχή της δολοφονίας. «Πολλά στοιχεία είχαν αλλοιωθεί και έλειπε ένα μεγάλο μέρος από το λαιμό. Ο ιατροδικαστής κ. Βουγιουκλάκης, είχε πει πως φαίνεται να είναι αυτοκτονία», είπε στο «Φως στο Τούνελ», ενώ τόνισε επίσης πως δεν υπάρχει αναφορά για κάταγμα στον ώμο και πως ο ίδιος δεν έχει δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Επιβεβαίωσε πως ένα μέρος της κοιλιακής χώρας ήταν εκτεθειμένο και άθικτο και πως θα ερευνηθεί η εκδοχή αν το πτώμα μεταφέρθηκε στο σημείο που ανακαλύφθηκε στα Ιωάννινα.

Πηγή: iefimerida.gr