Νέο ποντίκι για Palm Grip FPS gamers από την Cooler Master

Gazzetta team
Νέο ποντίκι για Palm Grip FPS gamers από την Cooler Master
Η Cooler Master αποκάλυψε το Sentinel III, ένα βελτιωμένο gaming mouse σχεδιασμένο με εργονομικό Palm Grip. Διαθέτει LED illumination που ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 16.8 εκατομμύρια χρώματα, αισθητά βελτιωμένο “έξυπνο” software, ακρυλικό top panel και matte επίστρωση. Ο σχεδιασμός του σώματος του Sentinel III είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από τον μέσο όρο κάνοντας τον αντίχειρα και το μικρό δάχτυλο να “ξεκουράζονται” δίνοντάς στο ποντίκι ένα φυσικά αναπαυτικό σχήμα, για πιο άνετο gaming.

Κάθε ένα από τα 8 πλήκτρα που διαθέτει το ποντίκι μπορούν εύκολα να πατηθούν χωρίς ο χρήστης να αλλάζει το grip. O σένσορας Avago 3988 αναλαμβάνει τις "pixel-perfect κινήσεις" και ευαισθησία που φτάνει τα 6400 DPI, ενώ είναι δυνατή η αλλαγή on-the-fly των DPI μεταξύ 400/1200/4000 και 6400. Η νέα πρόταση της Cooler Master έρχεται με το απαραίτητο software για τη δημιουργία πολύπλοκων macros και σε αυτό βοηθάει και η επεξεργαστική δύναμη του 32-Bit ARM καθώς και τα 512KB on-board μνήμης. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των DPI, του lift-off distance και της διαμόρφωσης των LED για χρήση σε κάθε υπολογιστή χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης επιπρόσθετου software.

Το “Storm TactiX” μπορεί να καταχωρήσει δευτερεύουσες λειτουργίες στο ποντίκι και να ενεργοποιηθεί κατά την διάρκεια του gameplay κρατώντας πατημένο για λίγο το πλήκτρο “TX”, αυξάνοντας έτσι τα πλήκτρα του Sentinel III από 8 σε 15. Μέσω του OLED display ο χρήστης μπορεί να κάνει upload ό,τι logo θέλει ή να μετονομάσει τα profiles του (μέγιστο όριο χαρακτήρων: 11) και αυτό να απεικονίζεται εκεί, αντιπροσωπεύοντας τα διαφορετικά settings ή/και το logo της ομάδας του. Επίσης η οθόνη εμφανίζει in-game τις αλλαγές των setting. Τέλος, το Sentinel III αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη μέσα στον Δεκέμβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή 65.90€.

Πηγή: enternity.gr