Aκροβάτης προκαλεί την τύχη του πάνω από πεινασμένους αλιγάτορες (vid)

Gazzetta team
Aκροβάτης προκαλεί την τύχη του πάνω από πεινασμένους αλιγάτορες (vid)
Ένας σχοινοβάτης προκαλεί την τύχη του και τα διαδικτυακά views κάνοντας ένα απίστευτο πέρασμα σε σχοινί που κρέμεται πάνω από μία ομάδα από πεινασμένους αλιγάτορες

Πρόκειται για μία καραμπινάτη περίπτωση από εκείνους τους τύπους που ψάχνουν να βρουν την επόμενη δόση αδρεναλίνης ώστε να μπορούν να επιβεβαιωθούν και να επιβιώσουν. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, η φαντασία του εθισμένου σε τέτοιου είδους ορμονικές ακρότητες τον οδηγεί να κάνει κάτι πολύ επικίνδυνο: να περάσει περπατώντας σε σχοινί το οποίο κρέμεται πάνω από μία λίμνη γεμάτη με αλιγάτορες. Τους οποίος μάλιστα τους γλυκαίνει πρώτα με φαγητό, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να τον αρπάξουν αν πέσει μέσα.

Στο βίντεο παρακολουθούμε την προσπάθεια του τρελού σχοινοβάτη, ο οποίος καταφέρνει με σχετική άνεση να κάνει την (μάλλον μικρή) απόσταση ανάμεσα στις δύο όχθες. Αυτό που θα πρέπει να λάβει υπ' όψη του ο θεατής -και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει και ο ίδιος στο βίντεο- είναι το γεγονός ότι οι αλιγάτορες δεν αρκούνται απλά να τον περιμένουν στο... πιάτο, αλλά μπορούν και οι ίδιοι να πηδήξουν πολύ ψηλά και να τον αρπάξουν. Κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση απέφυγαν να κάνουν, για καλή τύχη του απονενοημένοι σχοινοβάτη.

Όπως και να έχει ο Josh Beaudoin (αυτό είναι το όνομά του, αν σας απασχολούσε...) καταφέρνει να ολοκληρώσει και αυτή την... αποστολή του. Γεμίζοντας με ικανοποίηση τον εαυτό του, το κοινό του youtube, και όλους όσους βρίσκουν πίσω από τέτοια εγχειρήματα την απτή απόδειξη της υπεροχής του... Homo Interneticus πάνω στην Ιστορία της Εξέλιξης των Ειδών.

Πηγή: protothema.gr