Κατερίνα Στικούδη: Αποκαλύπτει πώς «έχτισε» αυτό το κορμί! (pics)

Gazzetta team
Κατερίνα Στικούδη: Αποκαλύπτει πώς «έχτισε» αυτό το κορμί! (pics)
Τα μυστικά της διατροφής της και το πρόγραμμα της γυμναστικής της, αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής showbiz. Η Κατερίνα Στικούδη έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για το καλογυμνασμένο σώμα της, που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να αποκτήσουν.

Σε συνέντευξή της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής της και το πρόγραμμα γυμναστικής της. «Κάνω spinning τουλάχιστον 3 φορές την βδομάδα, ένα ειδικό αερόβιο πρόγραμμα με ποδήλατα. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή γυμναστική και σου φτιάχνει σώμα σε μικρό χρονικό διάστημα, κάνει φοβερή γράμμωση και ανορθώνει τους γλουτούς», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.


Στο πρόγραμμα γυμναστικής της, όπως αποκάλυψε στο «You», συνδυάζει τα βάρη με το τρέξιμο. «Προπονούμαι με βάρη για επιπλέον γράμμωση. Επίσης, κάνω τζόκινγκ και με ζέστη και με κρύο, καθώς επιταχύνεται ο μεταβολισμός και χάνεις πολύ πιο εύκολα κιλά», είπε η τραγουδίστρια.



Το μενού της περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά ενώ από αυτό, απουσιάζουν τα τηγανητά και τα γλυκά. «Δεν τρώω πολλά λιπαρά, τηγανητά και γλυκά, χωρίς, βέβαια, χωρίς να τα απορρίπτω εντελώς από την διατροφή μου, ενώ φροντίζω να τρώω ένα πολύ ελαφρύ βραδινό γεύμα. Τρώω πολλά φρούτα και πίνω πολύ νερό, τουλάχιστον 10 ποτήρια τη μέρα», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.

Πηγή: protothema.gr