Τζιτζικώστας: Να απαλλαγούμε από το ψεύτικο όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε εφιάλτης (vid&pics)

Gazzetta team
Τζιτζικώστας: Να απαλλαγούμε από το ψεύτικο όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε εφιάλτης (vid&pics)
Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια των γραφείων του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ - Παρόντες νυν και πρώην βουλευτές, όπως οι κ.κ. Κεδίκογλου, Μηταράκης, Βεσυρόπουλος, Κιλτίδης, Σαμπαζιώτης, αλλά και ο Κώστας Ζουράρις, που δήλωσε: «Ήρθα να δω το παιδί μου» - Δυναμικό «παρών» και από τη ΔΑΠ.
«Σήμερα ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη ΝΔ. Αλλάζουμε πρώτοι εμείς, για να εμπνεύσουμε μετά όλη τη χώρα» ήταν το μήνυμα του Απόστολου Τζιτζικώστα, κατά την τελετή των εγκαινίων των γραφείων του στην Αθήνα.

«Να απαλλαγούμε πια από το ψεύτικο όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει γίνει εφιάλτης» είπε στη συνέχεια ο εκ των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, για να προσθέσει: «Ξεκινάμε όλοι μαζί τη μεγάλη προσπάθεια με τους πολίτες, για τους πολίτες».

Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα στην οδό Πανεπιστημίου 39, ενώ τις επόμενες ημέρες ο κ. Τζιτζικώστας θα αρχίσει την περιοδεία του ανά την Ελλάδα, με πρώτο σταθμό την Πάτρα.



Πλήθος κόσμου έσπευσαν να δώσουν το «παρών» και να ευχηθούν στον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ, με αξιοσημείωτες τις παρουσίες νυν και πρώην βουλευτών, όπως των κ.κ. Κεδίκογλου, Μηταράκη, Βεσυρόπουλου, Κιλτίδη, Σαμπασιώτη και άλλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τζιτζικώστας δεν είχε απευθύνει επίσημη πρόσκληση σε βουλευτές της ΝΔ να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία πολλών μελών της ΔΑΠ και ακόμα περισσότερων νέων, φοιτητών κυρίως, καθώς και το «παρών» που έδωσαν πολλά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πολλοί απλοί πολίτες, επίσης, έσπευσαν να συγχαρούν τον κ. Τζιτζικώστα, που συνοδελόταν από τη σύζυγό του, και να του ευχηθούν «καλή επιτυχία» και «καλή δύναμη» στην προεκλογική του εκστρατεία.

Ο κ. Τζιτζικώστας είχε αναρτήσει, χθες, στο γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα με τη διεύθυνση των γραφείων, την οποία και συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο: «Σας περιμένω αύριο στην Αθήνα, 19.30, Πανεπιστημίου 39. Ξεκινάμε μαζί! #tolmame #allazoume #kerdizoume».











Πηγή: protothema.gr