Εικόνες ντροπής από τη Μυτιλήνη: Αστυνομικός κλωτσά μετανάστες (pics)

Gazzetta team
Εικόνες ντροπής από τη Μυτιλήνη: Αστυνομικός κλωτσά μετανάστες (pics)
Το περιστατικό κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός κατά την ημέρα της επίσκεψης των Τσίπρα και Φάιμαν στο νησί - Σημειώθηκε στον καταυλισμό της Μόριας, στην άλλη άκρη του νησιού, από αυτήν που επισκέφθηκαν οι ηγέτες Ελλάδας και Αυστρίας.
Εικόνες ντροπής κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, εκθέτοντας την Ελλάδα για μια ακόμα φορά.
Σε αυτές, που προέρχονται από καταυλισμό προσφύγων στη Μυτιλήνη -και μάλιστα, την ημέρα της επίσκεψης στη Λέσβο, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του καγκελάριου της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν- διακρίνεται ένας αστυνομικός να κλωτσά μετανάστες στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας, που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του νησιού, από εκείνη που βρισκόταν ο πρωθυπουργός.


Τις ντροπιαστικές φωτογραφίες ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο Saverio Serravezza, ενώ μέσω Twitter ο δημοσιογράφος Olivier Drot βρίσκει την ευκαιρία και κατηγορεί τον Έλληνα πρωθυπουργό πως δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Saverio Serravezza, στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας φιλοξενούνται μη Σύροι πρόσφυγες, Αφγανοί, Ιρακινοί και άλλων εθνικοτήτων, αφού οι Σύροι βρίσκονται στο Καρά Τεπέ, εκείνον, δηλαδή, που επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Βέρνερ Φάιμαν, που εμφανίστηκαν σε... ειδυλλιακά ενσταντανέ με τους μετανάστες...











Πηγή: protothema.gr